Ik heb een tijdje geleden al vier Revolution donuts gereviewd op mijn blog en nu is Revolution uitgekomen met een hele donut tray! Maar liefst 5 make-up donuts en een donut van blending sponges.

 

donut tray donut tray

Donut make-up blending sponges

De eerste donut uit de donut tray bestaat uit 6 make-up blending sponges. Meestal ben ik trouw aan mijn beautyblender maar ik ga ze zeker uitproberen.

 

donut tray

 

Donut pink frosting

Deze donut bestaat uit twee verschillende blushes. Ik ben altijd al fan van Revolution highlighters dus ik ben ook erg benieuwd naar deze blushes. Ik vind de lichte variant erg mooi voor overdag een lichte blush.

 

donut tray

 

Donut vanilla frosting

Deze highlighter ziet er ook weer prachtig uit en van de swatch werd ik ook erg blij. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe deze eruit ziet met een make-up look.

 

donut tray

 

Donut Cinnamon sugar

Op  eerste aanblik vind ik de bronzer er erg heftig uit zien voor mij. Met swatchen vind ik het gelukkig alweer wat meevallen. Mocht deze toch te donker zijn voor mij bewaar ik deze voor een give away.

 

donut tray

 

Donut peanut butter and jelly

Met de vier vorige donut oogschaduw palettes was ik wel erg tevreden. Je kunt met deze vijf kleuren toch een hoop combinaties maken en de pigmentatie was ook zeker goed voor deze prijs. Ik vind deze kleuren erg mooi voor de herfstperiode en er zullen hier zeker make-up looks van online gaan komen.

 

donut tray

 

Donut chocolate caramel

De tweede oogschaduw donut vind ik op het eerste aanblik een beetje donker voor mijn smaak. Wel vind ik de legergroene kleur wel erg mooi. Ik vind deze swatches iets tegenvallen tov het oogschaduw palette hierboven. Ik ben dus erg benieuwd hoe deze er op de ogen gaat uitpakken.

 

donut tray

 

De Revolution donut tray is onder andere te koop bij Boozyshop en Beauty88 voor €29,95

12 Reacties

  1. Ik vind deze kleine donuts echt super schattig! Zou alleen de sponsjes zelf niet gebruiken maar de rest wel.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: