Het Nivea Double Effect oogmake-up remover zat in mijn Nivea Adventskalender van 2019 welke ik vorig jaar op vakantie in Oostenrijk kocht. De verpakking is een fullsize formaat van 125ml en vond ik wel zeker een review waard. Lees je mee?

 

Double Effect

Het Double Effect oogmake-up remover is geschikt voor een snelle en grondige reiniging van de oogmake-up. Ik gebruik altijd een aparte remover voor mijn ogen omdat deze vaak vettiger zijn en ik dit niet op de rest van mijn gezicht wil gebruiken. Andere removers zijn soms te licht om de oogmake-up goed te verwijderen. De formule is zo gemaakt dat het ook waterproof make-up verwijderd  en daarbij de wimpers beschermd.

Voor het gebruik is het belangrijk om de remover goed te schudden zodat de twee delen zich met mekaar mengen. Hierna kun je de remover op een wattenschijfje of een wasbare wattenschijf zoals deze van Ebelin gebruiken.

 

 

Voor-Na foto’s

Tekst

 

Wat is jouw favoriete make-up remover? Gebruik jij ook een aparte remover voor oogmake-up als gezichtsmakeup?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: