Nu de feestdagen dichterbij komen zie je overal weer leuke giftsets. Bij mijn laatste DM bezoek nam ik een aantal van deze giftsets mee welke ik de komende tijd per stuk zal reviewen. Dit Douchegel giftset is echt te cute en ook nog eens betaalbaar. Maar hoe bevalt de inhoud? Kom je gezellig meelezen?

 

DM Balea Douchegel giftset

Het DM Balea douchegel giftset bestaat uit 4 verschillende mini douchegels voor maar €3,95. Wat ik allereerst echt super leuk gedaan vind is de verpakking het schattige lebkuchen huisje ziet er erg liefelijk uit en ook gelijk mooi verpakt om cadeau te geven in vergelijken tot 4 losse douchegels natuurlijk. Het huisje bevat 4 verschillende douchegels in winterse uitvoeringen en daarbij ga ik er ook vanuit dat dit limited edition producten zijn omdat ik ze niet los verkrijgbaar of uberhaupt fullsize verkrijgbaar heb gezien.

 

Douchegel giftset Douchegel giftsetDouchegel giftset

 

De vier winterse varianten uit het giftset zijn de Orange crush douchegel, de cocos vanille douchegel, de creamy nuts douchegel en de chocolate dream douchegel.

 

Douchegel giftsetDouchegel giftset

 

Chocolate Dream douchegel

De eerste variant is de chocolate dream douchegel. Deze bevat een heerlijke geur naar uiteraard chocolade zoals de naam al doet vermoeden maar ook een hint van karamel. Beide geuren ruik je ook wel gelijk in de douchegel de karamel iets meer overheersend dan de chocolade. Maar niet op een indringende manier, ik vind de geur zelf erg lekker!

 

Douchegel giftset

 

Cocos Vanilla douchegel

De tweede variant is de Cocos Vanilla douchegel. Ik kan hier eigenlijk vrij weinig over zeggen omdat de douchegel gewoon een cocos en vanille geur bevat haha. Ook deze twee geuren ruik je gelijk erin terug en gelukkig is de cocos niet te overheersend maar een heerlijke combinatie van beide.

 

Douchegel giftset

 

Creamy Nuts douchegel

De Creamy Nuts douchegel bevat een heerlijke geur van amandelen en hazelnoten. En vooral de hazelnoten geur ruik je echt gelijk hierin. Tot zover ben ik echt blij met alle varianten en vind ik het zelfs jammer dat ze niet fullsize verkrijgbaar zijn.

 

Douchegel giftset

 

Orange Crush douchegel

De laatste variant is de Orange Crush douchegel. Deze bevat een geur van orange (sinaasappel) en ingwer (gember). Deze combinatie brengt echt een heerlijke winterse geur waar ik niet genoeg van kan krijgen. Ik zou dit als douchegel, als badolie en als bodylotion gebruiken! Wat mij betreft is dit Douchegel giftset dus zeker een aanbeveling waard! En neem er gelijk ook eentje voor jezelf mee…

 

Douchegel giftset

 

Welke variant spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: