Omdat ik de laatste tijd al helemaal weer in de DM Balea blogs zit, heb ik deze week ook weer een review van dit heerlijke merk namelijk de douche peeling.

 

De douche peeling bevat een heerlijke geur van lentebloemen

Daar is zeker niks over gelogen, naast de heerlijke frisse verpakking waar je in de winkel al niet voorbij kan lopen is de geur ook nog eens heerlijk fris. Voor het aanbrengen van de douche peeling gebruik ik een scrub handschoen waarmee ik de peeling zachtjes heb in gemasseerd. Let wel op dat je een peeling of scrub voor het ontharen gebruikt anders prikt het behoorlijk en kan het gaan irriteren.

 

balea dusch peeling

 

Ik ben eigenlijk alleen gewend om douche gels te gebruiken

Een keer in de zoveel tijd en voornamelijk in de zomer gebruik ik ook een scrub. Op een of andere manier vind ik de geur van de douche gels tijdens het douchen altijd heerlijk, maar vind ik dat er achteraf weinig van terug te vinden (ruiken) is. Dat mijn man later thuis kwam vroeg hij waar ik mee gedoucht had, omdat ik zo lekker rook. Soms weet je dus ook niet bij mannen of het nou een compliment is of niet, stink ik normaal dan? Of nemen wij vrouwen een compliment soms gewoon moeilijk op haha.

 

balea dusch peelingbalea dusch peeling

 

Voor mij is deze douche peeling dus zeker voor de herhaling vatbaar

Het is wel een limited edition maar ik hoop dat ze deze gewoon blijven verkopen. Hoe dan ook zal ik er de volgende keer vast een paar inslaan voor de zekerheid. Wil je nog meer DM Balea reviews lezen kun je natuurlijk ook nog even doorklikken naar mijn DM porenfein 3 in 1 blog en DM porenfein 3 minuut masker.

 

De douche peeling bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Sodium Laureth Sulfate * Cocamidopropyl Betaine * Acrylates Copolymer * Bambusa Arundinacea Stem Extract * Citric Acid * PEG-7 Glyceryl Cocoate * Sodium Chloride * Sodium Lauroyl Glutamate * PEG-3 Distearate * Parfum * Benzyl Alcohol * Phenoxyethanol * Sodium Hydroxide * Potassium Sorbate * Sodium Benzoate * Tocopheryl Acetate * Propylene Glycol * Benzoic Acid * Denatonium Benzoate * Tocopherol * Sodium Sulfate * Benzyl Salicylate * CI-42051 *

 

De peeling is te koop bij de DM Drogerie in Duitsland voor €1,45 (tube 200 ml).

Gebruik jij regelmatig een douche peeling?

15 Reacties

  1. Klinkt goed! alleen heb ik zelf niet zulke goede ervaringen met peelings en mijn huid.

  2. Ik vind zo’n scrub voor onder de douche vaak wel handig en snel om te gebruiken! Deze lijkt me ook wel prettig.

  3. Ik had al wel van douche scrub gehoord, maar douche peeling das iets nieuw voor mij – misschien wel iets om te proberen 🙂

  4. Ik koop zo’n scrub dan en dan gebruik ik het twee keer en dan niet meer, maar Balea is zo fijn! Voor de geurtjes. Vind het erg leuk je DM-reviews te lezen!

  5. Dat is nog eens een leuke prijs voor een scrub! Ik scrub eigenlijk nooit maar ik denk dat ik het toch eens ga uitproberen. Ik ervaar inderdaad hetzelfde; na het gebruik van een douchegel ruik je hem niet zo lang meer!

  6. Ik gebruik wel scrub, ik vind het altijd erg fijn voor mijn huid. Ik vind deze verpakking ook weer zo vrolijk! ja en die opmerking haha hier zegt hij het ook wel, wat ruik je lekker en dan heb ik het zelfde als jij,’ hoezo, ruik ik anders niet lekker dan’:)

  7. Ik scrub eigenlijk nooit, alleen soms mijn gezicht. Maar met het oog op de zomer misschien best goed om eens te doen!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: