balea dusch peeling
Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Douchen met de DM Balea peeling

Omdat ik de laatste tijd al helemaal weer in de DM Balea blogs zit, heb ik deze week ook weer een review van dit heerlijke merk namelijk de douche peeling.

 

De douche peeling bevat een heerlijke geur van lentebloemen

Daar is zeker niks over gelogen, naast de heerlijke frisse verpakking waar je in de winkel al niet voorbij kan lopen is de geur ook nog eens heerlijk fris. Voor het aanbrengen van de douche peeling gebruik ik een scrub handschoen waarmee ik de peeling zachtjes heb in gemasseerd. Let wel op dat je een peeling of scrub voor het ontharen gebruikt anders prikt het behoorlijk en kan het gaan irriteren.

 

balea dusch peeling

 

Ik ben eigenlijk alleen gewend om douche gels te gebruiken

Een keer in de zoveel tijd en voornamelijk in de zomer gebruik ik ook een scrub. Op een of andere manier vind ik de geur van de douche gels tijdens het douchen altijd heerlijk, maar vind ik dat er achteraf weinig van terug te vinden (ruiken) is. Dat mijn man later thuis kwam vroeg hij waar ik mee gedoucht had, omdat ik zo lekker rook. Soms weet je dus ook niet bij mannen of het nou een compliment is of niet, stink ik normaal dan? Of nemen wij vrouwen een compliment soms gewoon moeilijk op haha.

 

balea dusch peelingbalea dusch peeling

 

Voor mij is deze douche peeling dus zeker voor de herhaling vatbaar

Het is wel een limited edition maar ik hoop dat ze deze gewoon blijven verkopen. Hoe dan ook zal ik er de volgende keer vast een paar inslaan voor de zekerheid. Wil je nog meer DM Balea reviews lezen kun je natuurlijk ook nog even doorklikken naar mijn DM porenfein 3 in 1 blog en DM porenfein 3 minuut masker.

 

De douche peeling bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Sodium Laureth Sulfate * Cocamidopropyl Betaine * Acrylates Copolymer * Bambusa Arundinacea Stem Extract * Citric Acid * PEG-7 Glyceryl Cocoate * Sodium Chloride * Sodium Lauroyl Glutamate * PEG-3 Distearate * Parfum * Benzyl Alcohol * Phenoxyethanol * Sodium Hydroxide * Potassium Sorbate * Sodium Benzoate * Tocopheryl Acetate * Propylene Glycol * Benzoic Acid * Denatonium Benzoate * Tocopherol * Sodium Sulfate * Benzyl Salicylate * CI-42051 *

 

De peeling is te koop bij de DM Drogerie in Duitsland voor €1,45 (tube 200 ml).

Gebruik jij regelmatig een douche peeling?

15 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: