Dove Glow collectie testen

Vanuit een vorige blog kreeg ik een super leuk berichtje of ik de Dove Glow collectie wilde testen. Snel daarna kwam een leuk pakketje met drie producten uit de Glow collectie. Kom je gezellig meelezen?

 

Dove Glow shower & shave mousse

Het eerste item uit de Dove Glow collectie is de shower & shave mousse. Wat kenmerkend is aan het product is dat je het zowel als douchefoam en als scheerfoam kunt gebruiken. De mousse ruikt heerlijk fris naar bloedsinaasappel en rabarber. Verder bevat het Niacinamide, dit zorgt ervoor dat de Peptide vorming in de huid wordt gestimuleerd voor de vernieuwing van de huid. Verder bevat het nog natuurlijke hydraterende ingrediënten welke de huid heerlijk zacht laten voelen.

Je vind dit product onder andere bij de Kruidvat voor €8,49.

 

Dove Glow collectieDove Glow collectie

 

Bath & Shower gel

Het tweede item is een heerlijke bad en douchegel welke je dus zowel als badschuim en als douchegel kunt gebruiken. Ook hier ruik je weer die heerlijke frisse bloedsinaasappel en spiced rabarber geur. Wat ook nog eens een groot plus punt aan deze collectie is is dat de verpakkingen gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic (behalve de dop en het label). Bovendien is de bath & shower gel PH huid neutraal en sulfaatvrij.

 

Dove Glow collectie

 

Body scrub

Mijn absolutie favoriet uit deze collectie is de Body scrub. Naast de Niacinamide en de hydraterende ingrediënten bevat de body scrub ook zichtbare bruine suikerdeeltjes. Deze exfoliëren de huid en zorgen ervoor dat de huid weer gehydrateerd wordt. Daarnaast wordt de huid weer heerlijk zijdezacht en stralend. Dit is ook wel echt mijn favoriet uit de hele collectie en deze is inmiddels ook al helemaal leeg! Ik scrub mijn gehele huid minimaal 1 tot maximaal 2 keer in de week. Wat ik merk sinds ik de producten gebruik is dat vooral mijn benen heerlijk zijdezacht zijn gaan voelen. Ook zijn de droge plekken die ik heb van psoriasis op mijn knieën zichtbaar en voelbaar verminderd. Ik ga deze zeker weer opnieuw aanschaffen!

 

Dove Glow collectieDove Glow collectie

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.