De maskerdonderdag gaat deze keer over de Little mademoisselle macaron peel off masker van Dr van der Hoog.

Dit macaron masker heb ik samen met twee andere maskers (Glitter en bubblegum) van Dr van der Hoog bij de Action gevonden. Hier was ik eigenlijk best wel verbaasd over omdat ik dit merk nog nooit bij de Action gezien had. De verpakkingen van de maskers waren ook anders gewend van Dr van der Hoog, maar deze mooie vond kon ik natuurlijk niet laten liggen en dus heb ik ze alledrie meegenomen.

 

Sweetness boost – Discoveer the sweet beauty maske

Het macaron masker beloofd de dode huidcellen op milde wijze te verwijderen en daarmee huid onzuiverheden te verminderen. Het Panthenol welke is toegevoegd, zorgt voor een kalmerende werking en ondersteunt de huid bij het herstellen.

 

 

macaron masker dr van der hoog

 

Hoe gebruik je dit masker?

-Reinig je huid met warm water (zodat de poriën open gaan staan), was ook gelijk je handen.

-Breng het masker aan, mijn voorkeur heeft om dit met een siliconen kwast te doen of een haarkwast.

-Laat het masker 10 tot 15 minuten zijn werking doen

-Het masker moet nu volledig opgedroogd zijn en omdat het om een peel-off masker gaat moet je het masker voorzichtig eraf trekken (peelen).

-Na het verwijderen kun je het gezicht nogmaals reinigen met lauwwarm water (om de poriën te sluiten)

 

Het masker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Alcohol denat * Polyvinyl alcohol * Polyglyceryl-10 Laurate * Propylene glycol * Panthenol * Glycerin * Parfum * Butylene gylcol * Hamamelis virginiana water * Aesculus hippocastanum seed extract * Benzyl benzoate * Alcohol * Pantolactone * Citric acid * CI-14700 * CI-42090 *

 

Het masker ruikt fruitig en heeft een rozige kleur. Ik gebruik bij peel off maskers altijd een siliconen kwast omdat de haren anders teveel gaan plakken.  Na 20 minuten inwerktijd voelde het masker opgedroogd en ben ik het gaan verwijderen. Het begin ging vrij makkelijk maar op 1 wang was een nog ”nat” stuk wat ik niet eraf kon peelen. Ik heb dit verwijderd met een washandje maar dat ging helaas wel moeizaam.

 

Het pakje bevat 2 maskers voor €0,99 en is te koop bij de Action

Vorige maskerdonderdag blog teruglezen? –> Hema modder masker

11 Reacties

  1. Oh ik ben benieuwd! Deze heb ik toevallig nog in mijn kast liggen. Vaak doe ik de peel off maskers ook niet te dik want dan heb je plekjes die niet goed opdrogen

  2. Deze lijkt me echt fantastisch! Macarons… de laatste keer dat ik die heb gegeten is echt jaaaaren geleden alweer 🙁

  3. Dat is niet duur zeg! Wel jammer dat het er niet helemaal goed afging. Hoe was je huid na afloop? Voelde je direct verschil?

  4. Vind maskertjes altijd heerlijk! Leuk zo’n rubriek. Heb dit masker nog nooit gezien maar hou zeker even mijn ogen open als ik weer eens bij de Action kom

  5. Mij lijkt zo’n peel-off masker heel fijn! Ik moet wel denken aan de keer dat ik dacht dat ik zo’n masker had, maar dat het eigenlijk een scrubmasker was. Ik zat toen te wachten totdat het masker opdroogde, maar dat gebeurde natuurlijk niet, haha!

  6. Deze lijkt me zo lekker! Hoe ziet ‘ie er uit? Ik stel me een roze masker voor inderdaad, haha. Was je huid ook lekker verzorgd na de tijd? Misschien dat ik ‘m toch nog haal!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: