Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Avocado masker van Dr van der Hoog

Een tijdje geleden had ik mij aangemeld bij het panel van Dr van der Hoog. Gezien ik een groot masker fan ben is dit natuurlijk ook een perfect panel voor mij. Je vult een aantal gegevens over je huidtype in zodat het team jou alleen de producten stuurt die bij jou huidtype passen. Ik had al een tijdje niks teruggehoord, dus ik dacht eigenlijk dat ik er niet doorheen gekomen was. Maar net voor kerst kreeg ik een kaartje met daarbij als bedankje voor het aanmelden een eerste masker

 

Het eerste masker wat ik ontvangen heb van Dr van der Hoog is een crèmemasker avocado, dit masker is geschikt voor de normale huid.

Dr van der Hoog is ontstaan doordat de vrouw van Dr Pieter Henricus van der Hoog huidproblemen had. Hij is een wereldreis in 1913 begonnen om op zoek te gaan naar de beste natuurlijke ingrediënten om producten mee te creëren.  Dr van der Hoog was een afgestudeerde arts en dermatoloog en heeft jaren op diverse en exotische plekken gewerkt. Uiteindelijk heeft hij zijn eigen huidverzorgingslijn gestart onder de naam Dr van der Hoog (bron www.drvanderhoog.nl). Ik ben dan ook erg benieuwd naar het avocado masker van Dr van der Hoog.

 

avocado masker

avocado masker

 

Het avocado masker is ideaal na deze feestdagen omdat de romige structuur een optimale verzorging geeft aan de vermoeide huid.

Het Kaolin in het masker geeft de huid een diepe reiniging, de Glycerine in het masker herstelt de vochtbalans omdat het vochtbindend werkt en Panthenol geeft een ondersteuning bij het herstellen van de huid. Persea Gratissima Oil is avocado olie en Persea Gratissima Extract is avocado extract dit heeft een voedende en verzachtende werking voor de huid.

 

De inhoud is vrij royaal waardoor je het rijkelijk kan opsmeren. Het masker heeft een inwerktijd van 10 tot 15 minuten nodig waarna je het kunt afspoelen met lauwwarm water. Mijn gezicht voelde na gebruik weer heerlijk zacht en verfrissend aan.

 

Trouwens een grappig weetje?

Ik lust zelf totaal geen avocado’s dus mijn man moest erg lachen toen ik precies dit masker binnenkreeg. Ik had ook eigenlijk een soort van guacamole kleur masker verwacht maar het masker had gewoon een lichte crèmekleur.  Het masker ruikt erg lekker en heeft een subtiele geur van avocado. Het masker zou ik dan wel weer opnieuw aanschaffen maar de eetbare avocado’s laat ik voor alsnog liggen.

 

avocado masker

 

De maskers van dr van der Hoog zijn zowel in een één stuks verpakking te koop als in een tube voor meermalig gebruik. De prijs van een masker in een één stuks verpakking is ca €2,00, een tube voor meermalig gebruik is ca €7,50

 

Wat is jou favoriete gezichtsmasker? Van welk masker zou jij graag een review willen zien? Ik heb ook een leuke review van een Dr van der Hoog macaron masker om terug te lezen. 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

15 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: