beauty bamboo green tea
Beauty,  Skincare

Dr van der Hoog masker bamboo & groene thee

Het masker wat ik vandaag review is van Dr van der Hoog. Ik ben een groot fan van Dr van der Hoog maskers en toen ik ze laatst bij de Action zag liggen heb ik gelijk twaalf verschillende maskers kunnen inslaan. Het eerste masker wat ik ga reviewen is het Beauty bamboo green tea masker.

 

Beauty bamboo green tea masker

De verpakking van het masker vind ik allereerst al erg mooi, ik vind het ook altijd alsof ik een cadeautje uitpak door het sachet uit het kartonnen doosje te halen. Het masker bevat groene thee extracten en Bamboo welke de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en ook nog een prefentief werken bij het ontstaan van lijntjes en/of rimpels. De Shea butter in het masker hydrateert de huid en gaat huidsveroudering tegen. Na het masker zo je huid weer zacht en soepel moeten aanvullen.

 

bamboo & groene thee

 

Hoe gebruik je het masker?

Het masker bevat een inhoud van 10ml welke je rijkelijk kunt aanbrengen op een vooraf gereinigd gezicht. Hierna je kun je de timer op 10 tot 15 minuten zetten en heerlijk ontspannen.  Het masker moet goed verwijderd worden met lauwwarm water. Voor het beste resultaat raad Dr van der Hoog het aan wekelijks een masker te gebruiken.

 

beauty bamboo green tea

 

Maar wat is nou mijn ervaring na het gebruik van dit masker?

Ik vond het masker lekker zacht en verkoelend aanvoelen met het aanbrengen, waar het mij een beetje in tegenviel was de exotische experience waar ze het over hadden op de verpakking. Ik mis dan toch een bepaalde kleur en geuren om mij in het exotische in te kunnen leven. Verder doet het masker wel gewoon wat het beloofd, want mijn huid voelt weer heerlijk zacht aan na het afspoelen. Ik heb dit keer bij deze blog geen voor – tijdens en na foto omdat ik net een week ziek ben geweest met 39 graden. Ik voelde mij dus niet echt comfy om selfies te maken.

 

bamboo & groene thee

 

Wil je nog lekker doorlezen over Dr van der Hoog maskers heb ik ook nog een review van hun avocado masker, en van hun macaron masker.

Het masker heb ik gekocht bij de Action voor €0,99 maar je kunt het masker ook bij een drogist kopen.

21 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: