De afgelopen weken heb ik regelmatig wat maskerverzameling blogs geschreven. Deze keer mijn verzameling Dr van der Hoog maskers. Deze zijn soms bij de Action te koop voor 1 euro daarom heb ik ze destijds allemaal aangeschaft. Lees je mee?

 

Dr van der Hoog – Amazing avocado masker

Het Amazing avocado masker van Dr van der Hoog mocht ik al eens ontvangen vanuit het testpanel. Wel is inmiddels het design helemaal veranderd en vind ik het zeker een pluspunt hoe de verpakkingen er nu uitzien. Het amazing avocado masker reinigt en stimuleert de huid zonder het evenwicht te verstoren. Het avocado masker vond ik nog even fijn als de vorige keer en zou ik zeker weer opnieuw kopen.

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog fabulous fruits masker

Het fabulous fruits masker ziet er qua verpakking ook echt super aantrekkelijk aan. Het masker bevat onder andere vier fruitzuren van appel, citroen, wijnsteen (uit druiven) en glycolzuur (uit suikerriet). Het zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en stimuleren de huid om nieuwe aan te maken. Uiteraard met een heerlijk fris en fruitig gevoel achteraf! Het fabulous fruits masker rook heerlijk en voelde ook lekker fris en zacht aan bij het aanbrengen. Hierna voelde ik het masker wel iets prikkelen (geen irrititaties, meer van de diepreinigende werking). Ik zou deze zeker wel vaker willen gebruiken.

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Glamorous Goji Quinoa masker

Het glamorous Goji Quinoa masker is een scrubmasker en bevat goji bessen, quinoa extracten en cranberry superdeeltjes. Een echte superfood behandeling voor het gezicht dus. Het masker heeft een intensief voedende en herstellende werking en zorgt ervoor dat je huid weer heerlijk zacht en schoon is.

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Healing honey masker

Het healing honey masker is een peel off masker en hoewel ik fan ben van maskers heb ik met de meeste peel offs altijd ruzie. Ik krijg ze namelijk nooit mooi eraf gepeeled en heb geen zin om kleine stukjes te lopen plukken. Het healing honey masker bevat al het goede van honing en geeft de huid een diepe reinigen om van huid onzuiverheden en dode huidcellen af te komen.

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Lush lava masker

Het lush lava masker ziet er echt amazing uit wat een super gave verpakking! Het masker heeft een intensief reinigende en voedende werking en omdat de klei als het ware opdroogt worden de voedingsstoffen nog beter opgenomen. Naast vulkanische klei bevat het masker ook argan olie, shea butter en zoethoutwortel. Wel heeft het masker een lange inwerktijd van 20 minuten nodig!

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Luxury lotus litchi masker

Ik ben totaal geen fan van Litchi’s maar een Luxury lotus litchi masker wilde ik nog wel graag uitproberen. Dit masker is weer een scrubmasker met onder andere AHA (alfahydroxyzuren) voor een peeling effect. Daarnaast geeft het ook nog eens een zachte gehydrateerde huid achteraf!

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Magical Mud masker

Het magical mud masker klinkt ook erg interessant en bevat originele dode zee modder rijk aan mineralen. Modder staat er ook om bekend dat het intensief zuivert en reinigt. Ook deze verpakking ziet er trouwens weer super gaaf uit! Het magical mud voelde heerlijk zacht aan en is tijdens het opdrogen ook niet al te hard geworden. Mijn huid voelde hierna echt super aan. Ik zou deze zeker wel vaker willen gebruiken!

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Outrageous oxygen masker

Ik had niet verwacht dat het outrageous oxygen masker een kleimasker zou zijn. Naast de klei bevat het nog een antioxidant sepitonic welke bestaat uit magnesium, koper en zink. Dit zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en weer voorzien wordt van nieuwe energie en lucht. Het masker heeft wel weer een lange inwerktijd van 20 minuten. Het masker voelt heerlijk aan maar geeft ook achteraf een heerlijk gevoel. Deze staat zeker weer op mijn buy lijstje.

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Refreshing raspberry masker

Het enelaatste  masker is het refreshing raspberry masker. Het masker bevat onder andere extracten van frambozen welke een rijke bron aan vitaminen, mineralen en antioxidanten zijn. Je huid is dus weer heerlijk fris achteraf! Het masker rook aan de ene kant wel erg fris maar aan de andere kant vond ik de geur ook wat nep. Het masker zelf was wel fijn maar ik vond het meer een verzachtend masker dan een echt diepreinigend masker naar mijn ervaring.

 

Dr van der Hoog

 

Dr van der Hoog – Romantic roses masker

Het laatste masker is het romantic roses masker en bevat drie verschillende soorten rozen. De rosa canina, de rosa damascena en de rosa centifolia. Al deze namen zeggen mij eigenlijk niks maar ik weet wel dat rozen heerlijk ruiken en daarom heeft het masker ook voornamelijk een ontspannend en verzachtend effect.

 

Dr van der Hoog

 

Naar welk masker zou jij het meest benieuwd zijn? Meerdere mag natuurlijk ook haha!

4 Reacties

  1. YES! Dr van der Hoog!
    Die vind ik over het algemeen fijne maskers hebben.
    Ik heb zo geen vaste fave maar ik vond die met vulkaansteen toen wel fijn.
    Pff.. Moet dat ook echt vaker doen! Een masker nemen.
    Vergeet het altijd.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: