Het laatste DM Balea giftset welke ik momenteel voor jullie heb is het DM Balea Dream giftset. Mocht je komende tijd graag nog andere giftset in mijn blog zien laat dit dan zeker in een comment weten! Kom je voor nu deze gezellig meelezen?

 

DM Balea Dream giftset

Mijn laatste cadeau tip welke ik momenteel voor jullie klaar heb staan is het DM Balea Dream giftset. Het set bestaat uit drie fullsize items voor een leuk prijsje van €4,95. Daarvoor krijg je een Bodylotion (200 ml), een Handcrème (100 ml) en een Douchegel (200 ml). Het Dream giftset is een heerlijk rustgevend en ontspannend set en bevat onder andere een heerlijke Lavendel geur en prachtige droomachtige verpakking.

 

Dream giftset Dream giftsetDream giftset

 

DM Balea Dream handcrème

Het eerste product uit het DM Balea Dream set is de handcrème. De handcrème bevat onder andere Allantoin, Panthenol en Olijven olie welke droge handen tegengaan. Bovendien bevat de handcrème natuurlijk ook een heerlijke zachte ontspannende en rustgevende lavendel geur. De verpakking van 100 ml is bovendien ook nog prima te doen in een handtas voor onderweg…

Alle producten uit het Dream a little Dream set zijn Vegan!

 

Dream giftset

 

DM Balea Dream bodylotion

Het tweede product is de DM Balea Dream bodylotion. De bodylotion is geschikt voor elke huid en bevat onder kokosnoot olie en zonnebloem olie  voor een heerlijke vochtigheids verzorging van de huid. De lavendelolie in de bodylotion zorgt voor een heerlijke rustgevende belevenis voor de huid, geest en ziel.

Alle tubes zijn gemaakt uit minimaal 60% gerecycled materiaal. De kartonnen verpakking is gemaakt uit minimaal 90% gerecycled materiaal.

 

Dream giftset

 

DM Balea Dream douchegel

Last but not least de DM Balea Dream douchegel. De douchegel is geschikt voor elke huidtype en bevat onder andere de heerlijke zachte dromerige lavendel geur. Deze lijn is ideaal om te gebruiken voor het slapen gaan of wanneer je een lekker momentje van rust nodig heb. Iets wat elke moeder eigenlijk wel nodig heeft en verdient!

Ik kan het DM Balea Dream giftset absoluut aanraden! De verpakking is prachtig maar ook de producten en geur bevalt allemaal erg goed. Ik zou dit giftset zeker aan iemand cadeau doen…

 

Dream giftset

 

Wat vind jij van het Dream giftset?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: