Dreamy Days beautybox >Glossybox<

 De Glossybox van Maart viel lag weer voor de deur en deze maand heeft de beautybox het thema Dreamy Days.  Over de inhoud heb ik wat gemengde gevoelens. In de unboxing lees je waarom…

 

Dreamy Days Glossybox maart

Voordat ik de Dreamy Days Glossybox van Maart ga unboxen bekijk ik ook altijd in het magazine welke items ik ben misgelopen. Als eerste is dat van het merk Daily Concepts een multifunctionele soap sponge aloë vera twv €6,95. Ik vind het merk altijd wel erg fijn en naar de sponge was ik ook wel erg benieuwd geweest. Van het merk Alverde naturkosmetik ben ik een van de twee varianten bodylotions twv €1,95 en €2,45 misgelopen. Ik heb nog onwijs veel bodylotion dus dat vind ik weer niet zo erg.

Van het merk Balance Me ben ik een BHA exfoliating concentraat misgelopen twv €8,40. Dit vind ik zelf absoluut niet erg want deze heb ik al vrij vaak ontvangen. Vervolgens ben ik van het merk Nudestix een eye colour stick twv €12,- misgelopen. Ook dit vind ik niet heel erg omdat ik dit al vaker ontvangen heb en niet erg enthousiast over was eigenlijk.

 

 

So Eco marshmallow Sponge

Toen ik deze marshmallow sponge vorige maand in mijn Lookfantastic beautybox had zitten was ik wel heel erg benieuwd ernaar. Om het nu voor de tweede keer te ontvangen is wel een beetje een bummer. Maar daar kan Glossybox natuurlijk ook niks voor doen. Wellicht bevalt de sponge wel heel erg goed en ben ik blij met een back up. De losse verkoopwaarde ligt bij €6,69.

 

Dreamy Days

 

Avant Night moisturiser

Een product van Avant in een beautybox ontvangen is altijd wel leuk omdat de producten een vrij hoge verkoopwaarde hebben. Zo kost deze Night moisturiser van 50 ml maar liefst €84,-. Omdat ik dat zelf nooit zou uitgeven is het leuk om dan zulke producten te kunnen testen. Deze nachtcrème breng je twee uur voor het slapen aan op de huid. Het zorgt er oa voor dat de huid gehydrateerd wordt en donkere oogkringen verminderen.

 

Dreamy Days

 

Lottie London mini oil slick

Super leuk om weer een item van Lottie London erin te hebben wel erg jammer dat het de mini variant van 1,8 ml is. Deze heeft een waarde van €4,95 en de fullsize variant van 3,8 ml heeft een waarde van €6,95. De Lip oil geeft de huid een heerlijke verzorging met een mooie glossy finish…

 

 

Aurasmic parfum stick

Deze parfum stick past perfect bij het thema Dreamy Days. Ik wist eerst niet helemaal wat ik ervan kon verwachten maar de rosige geur is echt heerlijk en het super handig aan te brengen op bijv de polsen. Zo is het ook handig om het tussendoor nog eens bij te werken. De verkoopwaarde van een 4,5 g stick is €22,50.

 

Dreamy DaysDreamy Days

 

Plum & Poppy hair finishing gel

Van het merk Plum & Poppy heb ik volgens mij alleen nog mascara gezien in de Glossybox. Met deze Hair finishing Gel ben ik wel heel erg blij. Dit is namelijk om jouw babyharen te stylen en in ‘dwang’ te krijgen. Soms heb ik zelf wel een aantal haartjes die niet mee willen werken en daar zijn zulke producten erg fijn voor. De losse verkoopwaarde ligt bij €24,70 wat ik zelf best hoog vind vergeleken bij andere merken. Maar ik ga het product zeker met enthousiasme testen te komende tijd…

 

Dreamy Days

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.