Drop dead gorgeous palettes BHcosmetics

Eigenlijk horen deze twee Drop dead gorgeous palettes bij de halloween collectie van BH Cosmetics. Vaak zit ik al voor 1 maand a 1,5 maand vol met blogs en wilde ik de review er niet tussen proppen. Daarnaast vind ik het palette ook erg mooi passen bij de kerst haha. Lees je mee verder?

 

Drop dead gorgeous – Full on crazy palette

Het eerste drop dead gorgeous palette is het grote palette en heet full-on crazy. Het palette bevat 14 pan oogschaduw met een goede afwisseling aan mattes en shimmers. Van de buitenkant schreeuwt het palette wel echt halloween maar de binnenkant vind ik eigenlijk voor wel meer gelegenheden te gebruiken. Zo zijn de rode kleuren ook erg mooi met de kerst of de zilveren shimmer ook. De felle kleurtjes zijn ook mooi te gebruiken voor een zomerse look. Genoeg opties mogelijk met het palette dus.

 

Drop dead gorgeousDrop dead gorgeous Drop dead gorgeousDrop dead gorgeous

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Devil Wears It, V-amped, Saint, Savage, Ravishing, Dezed en Poison. De tweede rij swatches bevat de kleuren Stunner, Alarming, Outrageous, Shrill, Dramatic, Sweet as Sin en Black Magic. De swatches vind ik echt super goed gelukt. Uit de eerste rij zijn het echt de twee rode kleuren welke mijn aandacht vragen. En uit de tweede rij de zilveren shimmer maar ook vooral de felle matte kleurtjes. Alle kleuren zien er verder goed uit betreft de kwaliteit, waren gemakkelijk te swatchen en zijn allemaal goed gepigmenteerd.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Poison (matte), Savage (matte) en Ravishing (shimmer) gebruikt. Met de look zelf ben ik niet helemaal tevreden maar de kleuren waren wel goed gepigmenteerd en gemakkelijk te gebruiken. Voor mijn tweede look wilde ik de mooie felle kleuren uit het palette gebruiken. Ik heb hier Dramatic (matte), Savage (matte), Dazed (matte), Outrageous (matte) en Alarming (matte) gebruikt. Met de look zelf ben ik ook niet echt tevreden, met het plakken van mijn wimpers kwam er wat lijm in mijn look terecht wat met corrigeren de look niet echt goed heeft gedaan. De kleuren zijn wel erg mooi en gemakkelijk in gebruik, maar ik ken wel betere palettes van BH cosmetics.

 

 

Drop dead gorgeous – Lil ‘bit psycho palette

Het mini drop dead gorgous palette is het Lil ‘bit psycho palette. Deze bevat 8 pan oogschaduw met goede afwisseling aan shimmers en mattes. Nu ik het palette heb zie ik eigenlijk pas hoeveel kleuren hetzelfde zijn uit de grote variant. Dit vind ik dan wel weer een beetje jammer en ik weet niet zeker of ik deze dan ook had gekocht als ik goed had opgelet haha.

 

Drop dead gorgeousDrop dead gorgeous Drop dead gorgeousDrop dead gorgeous

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Devil Wears It, V-amped, Sinner en Black Magic. De tweede rij swatches bevat de kleuren White Lies, Showy, Knockout en Alarming. Zoals je gelijk al ziet met het swatchen zijn de twee rode kleuren hetzelfde, de zwarte kleur en de gele kleur zie je ook terug uit het vorige palette. De kwaliteit van alle kleurtjes zijn wel weer erg goed en gemakkelijk in het gebruik.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Black Magic (matte), V-amped (matte) en Devil Wears it (shimmer) gebruikt. Ik en echt super tevreden over al deze kleuren vooral hoe mooi dieprood die shimmer is! Omdat het eigenlijk een halloween palette is heb ik er toch nog een kleine halloween twist aangegeven door wat fake blood toe te voegen (trigger warning!)

Voor mijn tweede look heb ik dezelfde kleuren Black Magic (matte), V-amped (matte), Devil Wears it (shimmer) gebruikt. Ik wilde graag het verschil zien in hoe ik het aanbreng. Met mijn eerste look vind ik de kleuren allemaal veel mooier uitkomen. Maar ik ben dan ook nog niet echt goed in cut creases.

 

 

Zou jij gaan voor het full-on crazy palette of het lil’ bit psycho palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.