Ik ben en blijf een groot fan van The Body Shop. Een van de producten waar ik altijd nog benieuwd naar ben geweest is het sheetmasker en het serum uit de Drops of Youth collectie. Daarom probeerde ik ze uit! Kom je gezellig meelezen?

 

Drops of Youth sheetmasker

Ik ben gek op sheetmaskers en daarom was ik natuurlijk vooral benieuwd naar het sheetmasker uit de Drops of Youth collectie. Het sheetmasker bevat onder andere het welbekende Drops of Youth concentraat (70%). Dit bevat onder andere stamcellen van edelweiss uit de Italiaanse Alpen. Zelf ben ik gek op Edelweiss niet alleen in skincare maar ook om te drinken (verdund met water) is het erg goed!

Bij sheetmaskers wordt altijd aangeraden om deze met regelmaat te gebruiken, dit is ca 1 a 2 keer per week. Uiteraard werkt dit het beste wanneer je dit ook combineert met andere skincare producten zoals het serum hieronder. Het sheetmasker heeft een inwerktijd nodig van 15 minuten, het resterende serum kun je in de huid inmasseren en met masker kan verantwoordt worden weggegooid in bio. Het masker is namelijk biologisch afbreekbaar! Benieuwd geworden? Het masker is bij The Body Shop zelf te koop voor €6,-

 

Drops of Youth

 

Drops of Youth serum

Het Drops of Youth serum is een krachtig concentraat wat ervoor zorgt dat de vermoeide huid weer gaat stralen. Het bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. Deze zorgen er onder andere voor dat de huid beschermd wordt tegen zowel externe vervuilingen. Het serum is een soort gelachtige concentraat en met 2-3 druppeltjes dagelijks veranderd jouw huid weer in een gezonde en stralende huid! Het serum is in een 30 ml verpakking te koop voor €30,- of een 50 ml verpakking voor €39,- bij The Body Shop zelf. De grote verpakking is dus een stuk voordeliger. En je doet hier ook erg lang mee wanneer je niet meer dan 2-3 druppels per dag gebruikt. Wat mij betreft zeker een aanrader en ook zeker een product wat ik zelf weer opnieuw zou aanschaffen.

 

Drops of YouthDrops of Youth

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: