Dyson airwrap limited edition

Eigenlijk wil ik sinds de Dyson airwrap uit is er al een hebben. Ik heb onwijs lang getwijfeld en op het moment dat ik er een wilde aanschaffen kwam net de nieuwe variant uit. Deze was gelijk weer iets duurder dus twijfelde ik weer. Maar toen zag ik deze limited edition… Kom je gezellig meelezen?

 

Dyson airwrap limited edition

De Dyson airwrap in de nieuwste limited edition is verkrijgbaar in de normale variant en in de long variant. De long variant is vooral als je halflang en lang haar heb zoals mij. Verschil in de prijs zit er gelukkig niet wat ik echt super vind van Dyson. Waarvoor kun je de airwrap gebruiken? Bij de airwrap krijg je een aantal accessoires geleverd. Hiermee kun je andere je haar krullen, meer volume en model in het haar brengen en met de nieuwe haardroger op de airwrap met coanda effect kun je je haar drogen en zelfs glad maken! Ik ben erg benieuwd en hoop dat het het geld echt waard is. De Dyson airwrap kost maar liefst €579,- en is naast Dyson nog bij een aantal andere winkels zoals de Media Markt verkrijgbaar.

 

Dyson airwrapDyson airwrap

 

Zachte gladmakende borstel

Met deze zachte gladmakende borstel breng je jouw haar gemakkelijker in model dankzij de verbeterde Coanda luchtstroom.

 

Dyson airwrap

 

Stevige gladmakende borstel

De stevige gladmakende borstel is vooral geschikt wanneer jouw haar snel pluist mooi glad. Hier ben ik wel erg benieuwd naar want wanneer ik mijn haar aan de lucht laat drogen of met een föhn pluist het altijd onwijs.

 

Dyson airwrap

 

Gladmakende haardroger met Coanda effect

Met dit nieuwste opzetstuk maak je jouw haar droog, jouw haar glad en verberg je opspringende losse haartjes. Dit allemaal dankzij het vernieuwde Coanda effect. Eerlijk gezegd denk ik dat veel de Dyson airwrap ook kennen van de iconische haardroger accessoires welke erop zat. Ik ben wel benieuwd of ik deze nog eens los zou kunnen aanschaffen om het verschil te kunnen testen.

 

Dyson airwrap

Ronde volumeborstel

Met de ronde volumeborstel geef je het haar zoals de naam al doet vermoeden meer volume en vorm tijdens het drogen.

 

Dyson airwrap

 

Long airwrap 30 mm en 40 mm

Met deze twee opzetstukken maak je in beide richtingen prachtige krullen. Het verschil in de normale airwrap en de long airwrap zit hem vooral in deze twee opzetstukken. Deze zijn namelijk in de lengte iets langer dan bij de standaard airwrap. De 30 en 40 mm diameter blijft overigens wel hetzelfde bij beide sets.

 

Dyson airwrapDyson airwrapDyson airwrap

 

Dyson airwrap

Ik ben helemaal in love met deze limited edition. De zachte blauwe en rose kleuren passen helemaal bij mijn style en de airwrap staat inmiddels mooi in de opbergdoos bij mijn make-up tafel. Het meeste maak ik gebruik van de droog functie met de haardroger. Dit gebruik ik ook bij mijn dochter in plaats van de föhn! Inmiddels heb ik ook al 2 keer wat lichte krullen gemaakt. Het ging een stuk gemakkelijker en vooral sneller dan ik gewend ben. Al is het gebruik natuurlijk nog wel even wat uitvogelen hoe je de mooiste krullen ermee maakt. Tot zover ben ik zeker tevreden met mijn aankoop en nu merk ik doordat de airwrap een stuk sneller werkt dan een föhn, stijltang of krultang dat ik vaker wat met mijn lange haren doe! Dat is voor mij ook een van de redenen geweest waarom ik het product graag wilde hebben.

 

Dyson airwrapDyson airwrapDyson airwrap

 

Reisetui

Bij aankoop kreeg je nu gratis een Reisetui. De etui is gemaakt van een zacht hittebestendig materiaal waardoor je veilig en netjes jouw Dyson zowel thuis als onderweg kunt opbergen.

 

Dyson airwrapDyson airwrap

 

Wat vind jij van de Dyson airwrap limited edition?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.