Dyson haarstyler uitproberen

Nadat ik zo onwijs blij was (en nog steeds) met de Dyson airwrap zag ik bij de MediaMarkt de haarstyler. Mijn oude haarstyler welke zeker 10 jaar trouw is geweest was wel aan vervanging toe. Maar wat maakt de Dyson nou zo bijzonder?

 

Dyson haarstyler

De Dyson haarstyler was bij de MediaMarkt in Oostenrijk in de aanbieding voor €288,-. Veel schrikken zich daar al een hoedje van maar normaal gesproken ligt de prijs zelfs bij €479,- bij Dyson Nederland zelf. Omdat ik weet dat mij vorige haarstyler 10+ jaar is meegegaan vind ik het prima om ook weer geld te investeren in een nieuwe. En over de Dyson had ik veel goeds gehoord en gelezen…

 

Dyson haarstyler

 

Reistas

Wat ik erg fijn vind is dat ook de haarstyler geleverd wordt met een mooie reistijd. De koffer is namelijk best groot om mee te nemen op vakantie dus dan is dit mooie suède reistasje net even wat makkelijker. Veel andere haarstylers krijgen dit niet meegeleverd en moet je dit vaak nog extra aanschaffen.

 

Dyson haarstyler Dyson haarstyler

 

Haarstyler

Ik koos voor dezelfde kleur als de airwrap die ik al heb omdat deze paarsblauwe kleur mij ook het meest aanspreekt. En wat een beauty is het al alleen om te zien ook! Maar wat maakt deze Dyson haarstyler nou zo bijzonder? Als eerste het prachtige OLED scherm. Hierop kun je de temperatuur, het batterij level en de oplaadstatus tijdens het gebruik zien. De warmte is instelbaar op drie verschillende instellingen 165 graden, 185 graden en 210 graden. Dit kun je afstemmen op jouw haartype, haarlengte en natuurlijk de gewenste stijl welke temperatuur jij nodig heb. Verder is de haarstyler zo ontworpen dat de gebogen buitenkant de krulstructuur ondersteunt. Hiermee kun je rondingen en golven creëren maar natuurlijk ook gewoon strakke liniaal rechte stijlen!

 

Natuurlijk is dat nog niet alles….

Je kunt de haarstyler zowel draadloos als met draad gebruiken. Zonder draad gaat de haarstyler 30 minuten mee en binnen 60 minuten is de haarstyler weer volledig opgeladen. Mocht je de haarstyler natuurlijk met draad gebruiken gaat deze gewoon continue mee! Verder bevat de haarstyler een veiligheidsvergrendeling voor het opbergen en hiermee schakelt de haarstyler zich ook na 10 minuten geen gebruik automatisch uit. Mocht dat nog niet alles zien bevat het ook nog een universele voltage en een vliegtuigfunctie en daardoor mag je de haarstyler gewoon in je handbagage meenemen. Naast al die mooie woorden is natuurlijk het gebruik ook erg belangrijk! Hiervoor kun je mij volgen op TikTok (Beautyandlifebycecilia) waar ik wat filmpjes met zowel de haarstyler als de airwrap zal gaan posten!

 

Dyson haarstylerDyson haarstyler Dyson haarstylerDyson haarstyler Dyson haarstyler

 

Standaard

Wat de Dyson ook net weer even iets extra’s geeft tov andere haarstylers is deze meegeleverde standaard. Je hoeft dus niet je warme haarstyler op je make-up tafel te leggen en eventuele kansen op verbrandingen etc. Maar gewoon makkelijk tussen het stylen even op deze standaard zetten. Bovendien ziet het er zo staand ook nog eens super stylish uit!

 

Dyson haarstylerDyson haarstyler

 

Wat vind jij van de Dyson haarstyler?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.