Easter Egg limited edition beautybox

De Glossybox Easter Egg is een limited edition beautybox welke jaarlijks verschijnt. Members kunnen deze met een korting van €10,- kopen en de inhoud is altijd geweldig! Kom je gezellig meelezen?

 

Easter Egg limited edition

 

Vegan by happy skin – Toner

Het eerste item uit de Easter Egg limited edition Glossybox is deze Vegan by happy skin Toner. Ik heb dit product al eens eerder ontvangen en omdat ik nog wat toners heb liggen zal deze even op de wachtstapel komen te liggen. Wel ziet het product er lekker fris uit en de inhoud van onder andere aloë vera, kamille en calendula klinkt ook wel echt heerlijk. De verkoopwaarde van deze 100 ml verpakking is €34,99.

 

Easter Egg limited edition

 

Wild Science Lab – Shampoo

Het merk Wild Science Lab ken ik nog niet maar deze shampoo klinkt wel heel erg interessant met onder andere marshmallow extracten. Deze wil ik dan ook zeker wel zelf gaan uitproberen. De losse verkoopwaarde van deze 50 ml verpakking is €8,- en de fullsize verpakking van 250 ml kost €21,-.

Easter Egg limited edition

 

S.Oliver – Douchegel

Ik koop niet zo snel een douchegel die bij een geurtje hoort maar soms kunnen ze wel heel erg lekker ruiken. Deze Follow your soul douchegel zou een heerlijke fruitige en bloemige geur moeten hebben. En hier ben ik dan ook zeker wel benieuwd naar. De losse verkoopwaarde van 75 ml is €10,75.

 

Easter Egg limited edition

 

Nip + Fab – Glycolic fix scrub

Het merk Nip + Fab heb ik weleens vaker gezien en een scrub is altijd wel welkom. Deze zou een heerlijke geur van grapefruit hebben waar ik wel erg benieuwd naar ben! De losse verkoopwaarde van een een 75 ml verpakking is €13,95.

 

Easter Egg limited edition

 

Jorgobe – Niacinamide Serum

Het merk Jorgobe ken ik zelf nog niet maar een Niacinamide serum klinkt eigenlijk altijd wel goed. Het serum bevat 5% Niacinamide en het zorgt ervoor dat eventuele roodheden verminderd worden. Je kunt het product zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken voor je je verzorgende creme aanbrengt. De losse verkoopwaarde van de 15 ml verpakking is €13,- en de fullsize verpakking van 50 ml kost €25,-.

 

Easter Egg limited edition

 

Ciate London – Definer Liner

Het merk Ciate London is mij zeker wel bekend en een eyeliner is altijd wel welkom. Deze mooie gouden kleur is dan ook wel erg prachtig en komt zeker bij mijn stash eyeliners terecht! De verkoopwaarde ligt bij €17,50.

 

Easter Egg limited edition

 

NYX Lingerie XXL

Het merk NYX is mij zeker wel bekend en naar deze lingerie xxl liquid lipsticks was ik al een tijdje benieuwd. Ik heb een mooie nude kleur ontvangen van de zeven opties die je kon ontvangen. Ik ben hier zelf wel erg blij mee. Mocht deze de komende tijd bevallen wil ik nog wel een aantal kleuren gaan aanschaffen. De losse verkoopwaarde is €9,99.

 

Easter Egg limited edition

 

Revolution – Ultimate eye quad pink Topaz palette

Hoe super leuk zit dit Crystal eye quad palette van Revolution eruit. De verpakking is in ieder geval on point en de vier kleuren waarvan 3 shimmers en een loose glitter zien er ook waanzinnig uit. Omdat er geen mattes in zitten zou ik het palette zelf niet hebben aangeschaft. Maar nu ga ik er zeker wel gebruik van maken. De verkoopwaarde van het palette is €12,99.

 

Easter Egg limited edition Easter Egg limited edition Easter Egg limited edition

 

Pixi Beauty – Milk Remedy masker

Ik ben onwijs blij met dit masker van Pixi Beauty. Het merk is zeker een merk wat mij altijd aangetrokken heeft en dat het product er ook nog eens fullsize in zit is gewoon super! Het Milk Remedy masker bevat onder andere kokosnoot, haver extracten en kamille. Het geeft de huid een heerlijke vochtigsheids behandeling en het werkt tegelijk erg kalmerend en helend voor de huid. Je kunt het masker zowel s ochtends als s avonds gebruiken en na 10 minuten weer afspoelen. De fullsize verpakking van 300 ml heeft een verkoopwaarde van €24,-. Voor deze prijs zou ik het masker ook zeker wel los aanschaffen…

 

Easter Egg limited edition Easter Egg limited edition

 

Naar welk item ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.