Mijn wenkbrauwen en ik blijven altijd een dingetje. Had ik net de ene techniek redelijk onder de knie blijkt er nu weer een andere in de ‘mode’ te zijn. Maar hoe dan ook een snelle en gemakkelijke manier om snel mijn wenkbrauwen bij te werken heb ik nog niet gevonden. Op TikTok heb ik wel al een soort browstamp voorbij zien komen. Dus ik was uiteraard super blij toen ik deze bij Easybrow zag en moest het wel uitproberen. Kom je gezellig meelezen?

 

EasyBrow eyebrow pomade

Het merk Easybrow hoort samen bij de Easylash magnetic lashes waar ik vorige week nog over had geschreven. Met de Easybrow tover je binnen enkele minuten je wenkbrauwen om waardoor je gezicht geaccentueerd wordt en er gelijk meer karakter aan jouw look gegeven wordt. De wenkbrauwpoeder blijft de gehele dag en nacht goed zitten en is ook nog eens waterproof. Maar de Easybrow is zo gemakkelijk en compact dat je het overal mee naartoe komt nemen. En bang dat jouw wenkbrauwvorm en niet bij zit? Geen angst want bij elke bestelling ontvang je maar liefst 24 verschillende vormen zodat er altijd wel eentje bij jouw past!

 

EasybrowEasybrow Easybrow

 

Hoe gebruik je de Easybrow?

Allereerst begin je natuurlijk met het uitkiezen van 1 van de 24 vormen welke het beste bij jouw past. Je plaatst het gekozen sjabloon over je huidige wenkbrauwen heen. En hierna hoef je eigenlijk alleen te vegen over de vorm heen. Let op hoe meer je gebruikt hoe donkerder het effect natuurlijk wordt. Nou dat is het eigenlijk al! Super easy toch…

De Easybrow wenkbrauwpoeder is verkrijgbaar in donker bruin en zwart voor €29,95 per stuk. Ook hier geldt momenteel nog een extra unieke maar tijdelijke actie op van 1 plus 1 te koop bij de EasybrowNL webshop zelf.

 

Easybrow

 

Voor-Na foto’s

Ik ben eigenlijk best wel tevreden over het eerste resultaat. De wenkbrauwpoeder heeft mijn wenkbrauwen meer aanwezig gemaakt, maar nog wel op een natuurlijke manier. Zie hieronder ook mijn TikTok waar ik de Easybrow ook echt voor het eerst gebruik!

 

 

TikTok

https://www.tiktok.com/@beautyandlifebycecilia/video/7029215502463536390?lang=de-DE&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7003692794608354821

 

Wat voor wenkbrauw producten gebruik jij het liefst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: