Easylash magnetic lashes voor het eerst proberen

Sommige van ons zijn gezegend met mooie volle wimpers, en andere zijn op zoek naar de juiste producten om hun wimpers voller te maken. Easylash biedt de oplossing voor natuurlijke vollere en mooiere wimpers met een eenvoudige magnetisch systeem. Ik probeerde het uit! Kom je gezellig meelezen?

 

Easylash magnetic lashes

Er zijn twee verschillende varianten van de Easylash magnetic lashes. De Natural look (dit is een afwisseling tussen kortere en langere haartjes) of de Flirty look (hierbij loopt de kortere binnenkant op naar een langere buitenkant). Wat belooft Easylash? Het aanbrengen van de wimpers zou een stuk gemakkelijker worden dankzij het eenvoudige en snelle magnetische systeem. De wimpers zouden zonder problemen de gehele dag en/of nacht moeten blijven zitten en zijn ook nog eens waterproof! Bovendien zouden de wimpers ook een stuk veiliger zijn omdat er geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke stoffen in sommig plakwimpers en lijm. Dat gaan we natuurlijk even uitproberen!

 

Easylash magnetic lashes Easylash magnetic lashes

 

Hoe breng je de wimpers aan?

Allereerst breng je de magnetische eyeliner aan welke je 20 tot 60 seconden laat drogen. Vervolgens pak je de magnetische wimpers. Hiervoor kun je ook een wimper applicator gebruiken! En nu is het de bedoeling dat de magnetische wimpers zo op de plaats van de eyeliner geclickt worden. De wimpers moeten even licht aangedrukt worden en that’s it!

Een setje Easylash magnetische wimpers bestaat uit 1 paar wimpers, 1 flesje magnetische eyeliner en 4 magnetische ankers voor een extra sterke bevestiging. Het gehele setje kost €34,95 per stuk bij EasylashNL zelf. Momenteel geld er er een extra maar tijdelijke black friday aanbieding waarbij je 1 set koopt en 1 set gratis krijgt.

 

Easylash magnetic lashesEasylash magnetic lashes

 

Make-up look

Het was even wennen om mijn wimpers zo aan te brengen. Normaal gesproken gebruik ik altijd eerst een zwarte eyeliner, daarna lijm op de wimpers en dan plakken. Soms gaat dat gelijk goed soms heb ik wel 4 keer nodig en dan maar hopen dat je je look niet ermee verpest. Dit is eigenlijk een stuk eenvoudiger want je hoeft alleen goede lijn te trekken met de magnetische eyeliner. De eerste keer pakte de wimpers gelijk maar toen zaten ze nog niet helemaal goed. Na iets corrigeren zaten de wimpers eigenlijk als gegoten. Ik zou deze wimpers zeker wel vaker gebruiken en ook zelf aanschaffen. Hieronder kun je ook de TikTok zien waarop ik de wimpers voor het eerst gebruik!!

 

Easylash magnetic lashes     Easylash magnetic lashes

 

TikTok

https://www.tiktok.com/@beautyandlifebycecilia/video/7029654707169692933?lang=de-DE&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7003692794608354821

 

Heb jij weleens magnetic lashes geprobeerd? Zoja welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.