Ik ben voornamelijk gehecht aan mijn Real Techniques en Queen Tarzi blenders. Maar ik vind het ook weleens fijn om andere merken uit te proberen. Dit Ebelin setje van 3 sprak mij wel erg aan!

 

Ebelin make-up sponges

Het Ebelin make-up sponges set bestaat uit drie sponges met eigenlijk elk een andere functie. De marmeren sponge is het meest geschikt voor grote oppervlaktes. Hiermee kun je het beste je foundation of je concealer aanbrengen. Ik maak de spong altijd een beetje licht vochtig om dit beter te kunnen aanbrengen en zodat de sponge niet alles zelf opneemt. De sponge in het midden met 2 schuine vlakken is het meest geschikt om je contouren te doen en je highlighter mee aan te brengen.

En als laatste de sponge met een soort microvezel textuur. Deze is het meest geschikt om je foundation en concealer mee te fixeren met een loose powder of compact powder. Dit is dus ideaal voor bijvoorbeeld de baking techniek. Hier maak ik zelf altijd gebruik van maar momenteel heb ik hiervoor een sponge van Real techniques. Mocht deze bevallen zou het wel een hoop in de prijs hiermee schelen.

 

Ebelin make-up spongesEbelin make-up sponges

 

Het ei vormige spons welke het meest geschikt is voor foundation en voor concealer gebruik ik zelf het minste. Hiervoor gebruik ik eigenlijk ook altijd degene met de schuine wand. Het is wel een erg mooie fijne en zachte spons welke het werk goed doet.

 

Ebelin make-up sponges

 

Ik weet niet of ik uit een ei kom want dit heb ik echt op beauty wereld gemist tot ik die van Real Techniques in de winkel zag hangen. Een speciale sponge om mee te baken. Ik ben helemaal gek op mijn RT baking sponge maar dit is wel een goede budget vervanger welke ook zeker het beloofde werk goed doet.

 

Ebelin make-up sponges

 

Als laatste de sponge die ik het meeste gebruik. Deze is eigenlijk bedoeld om mee te highlighten en mee te contouren. Maar ik gebruik deze eigenlijk voor mijn foundation en concealer omdat het zo fijn werkt met de schuine randen. Ik zou dit 3 delige setje zeker weer opnieuw aanschaffen en het is ook erg leuk om cadeau te doen aan een make-up liefhebber zoals mij.

 

Ebelin make-up sponges

 

Welke sponges gebruik jij het liefst?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: