Ik heb inmiddels al een hoop wasbare pads uitgeprobeerd en blijf dit ook altijd leuk vinden om te doen. Ik zag dat deze Garnier Eco pads hier in Oostenrijk behoorlijk gehyped werden, en dat moet ik dan uiteraard ook uitproberen. Lees je mee verder?

 

Garnier Eco pads

Iedereen is wel bekend met de Garnier Micellair, en daar spelen ze nu goed op in door deze Eco pads bij het gebruik hiervan aan te bevelen. Ik ben blij om te zien dat seeds meer merken soortgelijke pads of towels aanbieden, maar helaas is een groot gedeelte daarvan ook een flop. In dit setje zitten 3 dezelfde pads welke gemaakt zijn van 100% polyester. De pads kunnen tot wel 1000 x gewassen worden voordat je ze moet weggooien/vervangen/ Nu weet ik niet of het de 1000 gaat halen, de meeste pads gooi ik tot nu toe na 1 jaar weg, of eerder wanneer nodig.

De pads zien er leuk uit aan de ene kant roze en aan de andere kant wit. Maar qua structuur merk ik hier weinig tot geen verschil van. Het is gewoon meer voor het er leuk uitzien. Wat mij het eerste opvalt is dat de pads heel erg zacht zijn en een beetje slap. De pads van Faceez zijn bijvoorbeeld heel stevig, en de pads van de Action zijn een beetje soortgelijk ook wat slapper. Bovendien wordt er uiteraard aangeraden om de pads te gebruiken met de Garnier SkinActive producten. Ik ga de pads ook met alleen water uitproberen, omdat de meeste pads geen extra producten nodig hebben.

 

Eco pads Eco pads Eco pads

 

Voor & Na foto’s

Ik was even vergeten om een voor foto met de pad in mijn handen te maken, maar ik had deze make-up look op. De pads hebben eigenlijk vrij veel make-up zonder moeite verwijderd. Er zit nog een rozige/paarzige gloed op maar deze kleuren zijn altijd lastig te verwijderen. Mijn eerste indruk was dat de pads erg slap waren. Maar in combinatie met een micellair of andere remover werken ze toch behoorlijk goed. Mocht je dus nog op zoek zijn naar wasbare pads, zijn dit misschien wel de juiste voor jou.

 

Eco padsEco pads

 

Gebruik jij al wasbare pads? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: