GoodieboxNL
Beauty,  Fashion,  Gezondheid,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Nails,  Shoppen,  Skincare

GOODIEBOX lancering met een Deens ontbijt

Vorige week zondag kwam ik de Instagram van GOODIEBOX tegen, ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en ze gewoon een berichtje te sturen omdat ik persoonlijk erg geïnteresseerd geraakt was door hun website. Met een half uurtje kreeg ik een reply terug of ik woensdag de 14e wou komen op een feestje met een Deens ontbijt een box workshop.

 

Een Deens ontbijt op een woensdagochtend in Amsterdam

Ik moet zeggen dat ik mijn woensdagochtenden meestal anders spendeer dan naar Amsterdam te gaan voor een Deens ontbijt met een bedrijf en een aantal bloggers/vloggers. Maar goed, ik ben wel altijd in voor leuke spontane en gezellige ideeën dus ben ik er natuurlijk heen gegaan. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik elk event waar ik heen ga toch altijd wel spannend vind, ik ben natuurlijk zelf nog niet lang aan het bloggen (sinds eind oktober 2017) en voel mij soms best ”klein” tussen de instagrammers met meer dan 10k volgers. Wel vind ik het altijd super van bedrijven dat ze ook de (nog) micro-instagrammers de kans geven om leuke samenwerkingen aan te gaan en zo te kunnen groeien met elkaar. GOODIEBOX wordt gerund door de twee onwijs leuke meiden Mieke (General manager nl) & Jill (Content & PR manager).

 

GOODIEBOX

 

Wat is GOODIEBOX?

GOODIEBOX bestaat al 6 jaar in Kopenhagen (Denemarken) en is opgericht door Rasmus (CEO & CO-founder) & Nikolaj (CO-founder), waar ze elke maand duizenden vrouwen hun unieke box opsturen vol verwennerij voor wat echte me-time. GOODIEBOX werkt met de normale full-size verpakkingen (en niet met sachets) zodat je het product echt goed kunt testen om misschien daarna wel aan jou beauty stash en routine toe te voegen. De producten in de GOODIEBOX zijn afgewisseld met bekende merken oa Sleek, Vichy, L’oreal maar ook een aantal producten die je misschien nog niet kende van merk. Zo zit er in de eerste box een echt Deens product tussen, waar ik zelf ook erg benieuwd naar ben.

 

De producten in de GOODIEBOX zijn overigens ook nog eens allemaal dierproefvrij, because we love animals!

 

Hoe werkt de GOODIEBOX?

  • Meld je aan via de website
  • Ontvang jouw GOODIEBOX, welke je hierna ook nog eens kunt opstapelen om je make-up stash in te bewaren
  • Unbox & Enjoy

 

De box kost €19,99 per maand, heeft geen bezorgkosten en is maandelijks opzegbaar! En mocht je nou bang zijn dat de producten niet bij jouw huidtype passen, kun je jouw persoonlijke profiel instellen, waarop jouw box wordt samengesteld. Toch niet tevreden? Je kunt je box altijd retouren, waarna je je geld gewoon terug krijgt zonder discussies.

 

Op het evenement mochten wij onze eerste GOODIEBOX zelf inpakken

Ik vind inpakken en natuurlijk ook het uitpakken het leukste om te doen. De kerstcadeautjes van mij zijn dan ook elk jaar weer een feestje. Maar jullie willen vast weten wat er nou eindelijk in die eerste GOODIEBOX zit? Ik ga niet alles verklappen, maar geef een kleine sneak preview.

  • Ole Hendriksen Pore-Blance Sauna scrub, dit is een echt Deens product van Hendriksen die erg bekend is in Denemarken.
  • Carmex original Lip balm, hier kreeg ik al gelijk berichtjes over omdat dit bijna niet in Nederland te verkrijgen is. Hij is helaas niet bij ze los te koop maar zit nu wel in de eerste GOODIEBOX ladies.

 

GOODIEBOX

 

GOODIEBOX werkt ook met een puntensysteem, de GOODIEPOINTS. Bij elke bestelling ontvang je 30 GOODIEpoints. Maar als je jouw vriendinnen uitnodigt via jouw persoonlijke account ontvang je er 150! Met maar 300 GOODIEpoints krijg je een box geheel gratis!

 

Van een aantal producten zal er zeker een aparte blog review komen. De rest zul je zeker nog op mijn instagram tegenkomen. Naar welk product uit deze box ben jij het meest benieuwd? Waar ik zelf het meest benieuwd naar ben is natuurlijk de Ole Hendriksen sauna scrub.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

57 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: