Plastic fantastic met Rituals…? Het ritual of Holi masker is waarschijnlijk het leukste masker wat je kan gebruiken! Je mixt het masker zelf met een poeder en pasta, wel zichzelf uithardt tot een rubberen masker. Maar het leukste is waarschijnlijk toch wel het verwijderen van het masker.

 

 

Plastic Fantastic

Het ritual of holi masker bestaat uit twee onderdelen welke je zelf moet mixen vlak voor het aanbrengen van het masker. Meng het zakje poeder met het bekertje pasta goed door elkaar. Breng het masker hierna direct aan voordat het masker uithardt. Ik had nog een klein beetje over wat al dikkig werd, maar ik had al ruim genoeg aangebracht. Je kunt het masker aanbrengen met een kwast (mijn persoonlijke voorkeur), of met je vingers terwijl je roterende bewegingen maakt. Ik denk ook dat dit meer tijd inneemt dan met een kwast ivm de uithardt tijd. Je kunt het masker 15  tot 20 minuten of bij een maximale hydratatie zelfs 40 minuten laten intrekken.

 

Het masker voelt echt prettig en koel aan op de huid. Van het uitharden merk je eigenlijk vrij weinig, doordat het een rubberen masker is trekt de huid niet strak zoals met een klei masker wat opdroogt. Dit is dus best prettig! Ik heb het masker na 30 minuten verwijderd, wat eigenlijk vrij gemakkelijk ging (vergeleken met een peel-off masker). Mijn huid voelde achteraf erg fris aan, ik voelde ook echt daadwerkelijk een lekkere frisse gloed op mijn gezicht. Mijn huid was ook lekker zacht geworden en rook volgens mijn man heerlijk (ja hij heeft dus aan mijn gezicht geroken haha).

 

 

The ritual of Holi

Een verpakking bestaat uit 2 pasta’s en 2 poeders om 2 maskers mee te maken voor €8,50. Per masker zou dit €4,25 kosten, wat ik nog best mee vind vallen voor een Rituals product. Ik zou deze maskers zeker met regelmaat willen gebruiken bijvoorbeeld 1 keer per maand en hoop dat ze ook vast in het assortiment blijven. Het enige nadeel is dat ze niet in elke Rituals winkel verkrijgbaar zijn (de kleinere Rituals hebben ze vaak niet).

 

ritual of holi ritual of holi

 

Zou jij het masker zelf willen uitproberen? Meer willen lezen over de Rituals of Holi lijn, bekijk dan mijn vorige blog!

28 Reacties

  1. Dit lijkt me een heerlijk masker, en inderdaad een leuk prijsje voor Rituals! Als ik binnenkort weer in de stad ben neem ik het mee 😀

  2. Haha leuke foto’s! Rituals heeft zoveel lekkere producten, dit zal ook vast genieten zijn 🙂

  3. Ik zie het helemaal voor me dat hij aan je gezicht ruikt. Hihi. Lijkt me een heerlijk masker. Een keer proberen denk ik.

  4. Ik vond deze toevallig toen ik rituals maskers ging opzoeken maar de hele ritual of holi lijn lijkt mij wel interessant

  5. Ik ga heel snel langs bij de Rituals, want ik wil dit heel graag proberen! Love it! Heb trouwens nog nooit iets van de Holi lijn gekocht. Ben benieuwd!

  6. Ik had precies dezelfde reactie toen ik dit masker zag echt super leuk en de prijs valt ook echt wel mee voor Rituals

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: