Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Stroopwafel in een gezichtsmasker

Stroopwafels, wie kent het niet? Een stroopwafel is een heerlijke Nederlandse wafels bestaande uit 2 ronde helften met daartussen een zoete stroop. Je kan de wafels zowel warm als koud eten en tegenwoordig bestaan ze in alle soorten en maten.

Wanneer ik met oma op de markt was kochten we altijd een zakje met stroopwafel kruimels of aten we daar een heerlijke verse warme stroopwafel. Nu zijn de stroopwafels ook terug te vinden als ijs smaak, als taarten zo gek als je het kan bedenken. Dus dacht de Hema waarom dan niet een stroopwafel gezichtsmasker…

Gister was ik met mijn man in de Hema, en zoals de meeste vrouwen kan ik dan niet laten om even de beauty afdeling rond te speuren op zoek naar leuke (nieuwe) producten voor mijn blog.  Toen we allebei het stroopwafel masker zagen moesten we er eerst om lachen en zaten we een beetje erover te grappen. Me man zei sarcastisch ”dat is wel wat voor jou blog” ik ging er natuurlijk serieus op in en nam het masker mee.

Eenmaal thuis bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om echte stroopwafels te halen voor de foto’s dus ben ik direct naar de supermarkt gegaan om stroopwafels te halen want het is toch wel de ultieme beleving als je een stroopwafel op je gezicht hebt en een stroopwafel in je mond. Eigenlijk zou de Hema een mini stroopwafel er cadeau bij moeten doen, maar goed dat terzijde.

 

stroopwafel

 

Het masker is zelf verwarmend wat een aangename warmte geeft en de huid moet na gebruik fris en zacht aanvoelen. Inwerktijd ca 10-15 minuten hierna de masker afspoelen met lauwwarm water. Het masker bevat de volgende ingrediënten:

-Propyleen glycol

-Zeolite,

-Kaoline

-Glycerine

-Lillite

-Parfum

-Cetyl hydroxyethylcellulose

-Vanilla planifolia fruit extract

 

Het masker is een vrij plakkerige substantie, het heeft dan ook altijd mijn voorkeur gezichtsmaskers aan te brengen met een fijne kwast (ik gebruik daarvoor een Vichy foundation kwast).

Bij het openen van de verpakking ruik je direct dat het om een stroopwafel masker gaat en bij het aanbrengen op de huid wordt het masker direct warm. Ik vind het altijd een beetje ”eng” verwarmende maskers te gebruiken maar deze warmte voelde eigenlijk vrij prettig aan. Mijn man heeft even aan mijn gezicht geroken en vond hem erg toffee/karamel achtig. Na 15 minuten ontspannen heb ik het masker weer verwijderd.

Zoals bij de meeste maskers die ik gebruik voelt het dan eerst nog even 5 minuten tintelend aan maar daarna voelde mijn huid zo heerlijk zacht aan dat ik de rest van de avond over me zachte wangetjes heb lopen wrijven. Het is wat mij betreft dus zeker een aanrader.

 

Het masker kost normaal 1,75 per stuk en was nu in de aanbieding 2 voor 3 euro bij de Hema

Wat denken jullie? Proberen of hou je het liever bij stroopwafels eten?

Meer Hema masker reviews lezen? Bekijk dan ook zeker de review van het Valentijns sweetheart masker 

25 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: