Toen ik een haar pakket opgestuurd kreeg was ik gelijk razend enthousiast. Ben ik na het gebruiken ook nog zo enthousiast? Dat lees je hier, lees je met me mee?

 

Elithair haar pakket

Ik, als kapster, ben natuurlijk helemaal gek op haar. Ik zit letterlijk altijd met mijn handen in het haar, mijn eigen haar én andere hun haar. Mensen die mij echt kennen, weten hoe belangrijk ik ook mijn eigen haar vind. Toen ik een heerlijk haar pakket van Elithair opgestuurd kreeg was ik ook meteen razend enthousiast. Alvast benieuwd? Neem dan een kijkje op hun website.

Deze blog heeft wegens privé redenen iets wat langer geduurd, maar heb het hierdoor optimaal getest én dus echt een eerlijke review.

 

 

Wat is Elithair voor bedrijf?

Elithair is een webshop met allemaal professionele kappers benodigdheden. Zo hebben ze, shampoo, coditoners, maskers, waxen, en nog veel meer haar benodigdheden. Maar ook hebben ze bijvoorbeeld beauty producten zoals, wimpers, wimper krullers, maar ook wax (om te harsen) en verkopen ze massage olie. Zoals je kunt lezen, meer dan de moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

 

Wat kreeg ik opgestuurd?

Ik kreeg dus een heerlijk verzorgingspakket opgestuurd. Een shampoo, conditioner/masker, olie van het merk ‘harems’ & als extraatje een heerlijke handzeep.

 

Elithair

Aller eerst toen ik het pakketje open maakte, rook ik al hoe lekker deze producten roken. Het is dat ik jullie dit niet door dit scherm kan laten ruiken, maar jeetje wat lekker. Ja, en eerlijk, dan scoor je al meteen punten bij me.

Ik waste toen ik begon met deze shampoo, mijn haar om de dag. Ik, als kapster, weet hoe belangrijk het is voor je haar, om het zo min mogelijk te wassen. Maar ‘rekken’ is altijd erg moeilijk, maar, nu aantal maanden later, zit ik op 1 keer in de 6 dagen, echt een vooruit gang. (en droog shampoo is the key)

 

De shampoo;

Ik kreeg de Harem’s, natuurlijke shampoo met argan olie opgestuurd. Deze shampoo bevat 100% natuurlijke arganolie, en is geschikt voor elk haar type. En dus ook voor beschadigd haar, mijn haar, vanwege al mijn gekke kleuringen, blonderen en vooral het vaak kleuren heeft mijn haar echt een goede verzorging nodig. Ik kan niks anders zeggen dat deze shampoo ontzettend fijn is, voor mijn eigen ‘echte’ haar, maar ook voor mijn extensions. (Ja, ja, ik speel vals, mocht je het nog niet weten, ik heb heel mijn hoofd vol matten zitten haha)

Deze shampoo is een halal en een natuurlijk samengesteld product. De shampoo werkt anti oxiderend en is vrij van radicalen, kleurstoffen, zouten en chemicaliën zoals Siliconen en Paraffine. 

De Harem’s shampoo met argan olie, 400 ml voor €13.95

 

Elithair

De conditioner/masker;

Als ik mijn haar was, was ik het 2 keer, waarom? Dan is je haar echt goed gereinigd en kun je er langer mee doen. Tip van flip, 2 keer goed wassen. Verder is het belangrijk om altijd na het wassen, je haarschubben weer af te sluiten. Dit door middel van een conditioner en/of een masker. Ik ben zelf meer fan van een masker, waarom? Dit is echt een voeding voor je haar, en dat heeft mijn haar simpel weg gewoon écht nodig.

Een conditioner gaat simpel gezegd, om je haar heen liggen, waardoor het zacht is na het wassen. Maar een keer je haar nat maken en het is weg. En een masker daar in tegen gaat in je haar, en geeft dus echt de blijvende verzorging die je nodig hebt.

Ik was dus wat sceptisch over deze conditioner/mask. Want zelf heb ik ook echt een goed masker nodig. Maar ik kan je vertellen, ik ben om! Wat een fijn masker. Mijn haar moet altijd even wennen aan een nieuw masker, maar was met deze al blij. Super zacht, makkelijk doorkambaar, en het aller belangrijkste, glans! Daar worden we toch helemaal gelukkig van?

Deze conditioner/masker is een halal en een natuurlijk samengesteld product. De conditioner werkt anti oxiderend en is vrij van radicalen, kleurstoffen, zouten en chemicaliën zoals Siliconen en Paraffine. 

De Harem’s conditioner mask & cream, 350 ml voor €13.95.

 

Elithair

Het serum;

Over de harem’s keratine, silk protein en ceramide hair serum hoeven we het helemaal niet lang te hebben, deze is fijner dan fijn! Waarom ik deze zo fijn vind? Hij plakt niet, hij maakt je haar niet vet, maar heeft wel die shine die we willen. Tip van flip 2.0, als je wilt weten of een serum of olie vettig is, doe een drupje op je handen, trekt het in? Is hij niet vettig, laat hij een laagje op je handen? Dan doet hij dit ook om je haar, en zal het dus plakken en/of vettiger worden en aanvoelen.

!! Een haar serum is sowieso voor in je lengtes en vooral punten, nooit aan je aanzet. Dit zorgt altijd voor een vette aanzet, bij elk serum of olie !!

De Harem’s Keratine silk protein & ceramide serum, 100 ml voor €12.95.

 

Elithair

Zoals je al leest, ik ben helemaal fan, van de shampoo, het masker én het serum. Raad ik het aan? jazeker! Het is een fijne webshop, met een fijne service.

Het is echt het proberen waard, neem een kijkje bij http://www.elithair.nl , thank me later!

Happy hair, happy life! Voor nu sluit ik hem hier mee af & wens ik jullie een hele fijne dag!

Liefs, Nadine

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: