Emani make-up zie ik als een merk wat steeds bekender zal gaan worden in Nederland. In Amerika staat Emani make-up al bekend om hun kwalitatief hoge veganistische make-up

 

Emani

Het make-up merk Emani is opgericht door Michelle Doan in 1998. Haar missie was om een make-up merk te ontwikkelen voor de uiterst gevoelige, kwetsbare en/of verouderde huidtypes. De producten van Emani zijn volledig veganistisch, van hoge kwaliteit en volledig dierproefvrij! Ik testte twee producten uit een lipstick en een blush.

 

Mosaic blush No 287 Santorini

De mosaic blush ziet er bijzonder uit want het bevat verschillende tinten. De tinten in deze blush worden met de hand gemengd voor een uniek effect door middel van de juiste kleurencombinatie. De blush bevat tevens ook nog eens een mooie glow wat voor een mooie zomerse look zorgt.

 

emani emani

 

Lipstick Wine Me Up

De lipstick is een long lasting lipstick met vruchtextracten en essentiële oliën om de lippen te voeden en hydraterende werkstoffen welke ervoor zorgen dat de lippen niet uitdrogen. De kleur Wine me up is een combinatie tussen een donkerroze en rode lipstick. De lipstick heeft een enorm hoge pigmentatie en blijft met een laag ook lang op de lippen zitten. De lipstick voelt bij het aanbrengen erg zacht van textuur.

 

emani emani

 

Was jij al bekend met het make-up merk Emani?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: