Finaste is een Nederlandse webshop waar je terecht kunt voor de leukste en momenteel hipste sieraden. Voor ieder zijn smaak is er wel iets verkrijgbaar zowel in zilver en goud. Dit keer liet ik mijn oog vallen op een drietal Emerald sieraden. Kom je gezellig meelezen?

 

Emerald drop earrings

Het eerste Emerald sieraad die ik uitkoos zijn de drop earrings. Deze is gemaakt van een oorring met daarin een bedeltje met drie grotere steentjes in de vorm van drops (druppeltjes). De oorringen hebben een diameter van 1,2 cm en de hanger is ca 2,5 cm lang. De sieraden zijn gemaakt van sterling zilver en nikkelvrij daarom verkleuren de sieraden niet en krijg je ook geen uitslag! De drop earrings kosten €49,95 en worden geleverd in een Finaste sieradendoosje.

 

EmeraldEmerald

 

Emerald drop earrings

Een van mijn meest favoriete soort steentjes zijn toch echt wel Emerald en heel toevallig is dit ook mijn geboorte steen.  Mocht je voor iets subtielers willen gaan dan bovenstaande setje zijn deze drop earrings te cute! De oorringen hebben een diameter van ca 1 cm en de totale lengte van de oorbellen inclusief de drop hanger is 2 cm. Ondanks dat dit setje kleiner is trekt het zeker wel de aandacht. Dit schattige setje kost €34,95 en is zowel in het zilver als in het goud verkrijgbaar!

 

EmeraldEmerald

 

Litte Emerald stone ketting

Het laatste item welke ik uitkoos is deze minimalistische ketting met een kleine Emerald stone erin. Het steentje zelf heeft een afmeting van 3 mm x 6 mm en de ketting is tussen de 40 en 45 cm verstelbaar.De ketting is leuk om te combineren met andere sieraden maar ook heel mooi om op zichzelf te dragen. Uiteraard maak je het met een van bovenstaande oorbellen natuurlijk helemaal af. De ketting heeft een super leuk prijsje van €17,95. Voor dus net iets meer dan €100,- heb je drie leuke, mooie en vooral goede sieraden. Wat mij betreft zeker aan te bevelen!

 

EmeraldEmerald

 

Welk sieraad is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: