Empowered palette Huda Beauty

Het Empowered eyeshadow palette van Huda Beauty is de meest recente Huda Beauty lancering. Het palette is echt een beauty van de outside en inside. Precies zoals een vrouw ook is! Kom je gezellig meelezen?

 

Huda Beauty Empowered eyeshadow palette

Het Huda Beauty Empowered eyeshadow palette is de meest recente lancering van Huda Beauty. Het merk Huda Beauty is bij mij het afgelopen jaar of twee jaar enorm gaan groeien. Zowel de mini palettes als de fullsize palettes zijn niet alleen onwijs mooi maar ook onwijs goed. Ik pak de palettes er dan ook regelmatig bij voor het dagelijkse make-up gebruik. Het Empowered eyeshadow palette kost €66,95 bij Sephora Duitsland. Ik heb het palette voor ca €50,- kunnen aanschaffen in de sale waar ik natuurlijk enorm blij mee was. Eerlijk gezegd vind ik ondanks de goede kwaliteit dat de prijs ook wel echt rond de €50,- zou moeten liggen om het iets betaalbaarder voor iedereen te maken.

 

Empowered Empowered EmpoweredEmpowered

 

Het palette bevat 18 pan oogschaduw met een goede afwisseling tussen mattes en shimmers en er zit natuurlijk ook weer een bijzondere creamy kleur in zoals gewend van Huda Beauty. Als ik dit palette zie dan zie ik zowel een mogelijkheid voor een lichte dagelijkse make up look. Maar ook voor een mooie donkere herfstkleur maar ik zie ook zeker mogelijkheid erin voor een mooie full glam make-up look. Eigenlijk is het dus gewoon een mooi allround palette en dat met zoveel nudes!

 

EmpoweredEmpowered EmpoweredEmpoweredEmpowered

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Purpose, Courageous, Limitless, Confident, Charisma en Keep Going! De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Big Dreams, Manifest It!, Bold Moves, Do It!, Power en Get It! De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Worthy, Rebel, Winner, Visionary, Best-Self en Legacy. De swatches zien er echt waanzinnig mooi uit en ik ben erg benieuwd wat voor moois ik hier allemaal mee kan gaan maken.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de v volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Big Dreams (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Confident (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleuren Charisma (shimmer) en Do It! (shimmer). Ik ben erg tevreden over de pigmentatie en hoe de kleuren blenden. De shimmer was heel erg mooi op de ogen en is op de foto wel een stuk minder intensief dan in het echt. Ik ben tot zover zeker tevreden over het palette en ga deze ook zeker vaker erbij pakken!!

 

EmpoweredEmpowered

 

Wat vind jij van het Empowered palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.