Beauty,  Health,  Lifestyle

Ontbijten met Herbalife

Sorry, this entry is only available in Dutch.

27 Comments

 • mvds0906

  Net als zovelen vind ik de manier van werken van het bedrijf niets. Ik let liever gewoon op mijn eten dan bepaalde vervangers in de vorm van shakes te kiezen

 • Verena

  Ik heb volgensmij een soortgelijk programma gevolgd, maar wel extremer. Fijn dat je er meer energie door hebt gekregen!

 • priscilla

  Ik ben zelf niet van dit soort vervangers. Ik vind de smaken nooit lekker en let liever gewoon op wat ik eet. Overigens mag ik dit soort dingen ook niet gebruiken ivm een ziekte.

 • tamaraegger

  Ik ben eens bij een diƫtist geweest nadat ik zelf 6 was afgevallen en door haar schema heb ik toen een jojo effect gehad. Wat is dan jou optiek waarom dit geen gezond ontbijt is?

 • Blog & Beauty

  Ik vind het juist wel lekker om ‘s ochtends te beginnen met een broodje of een cracker. Maar als je dat liever niet eet dan is zoiets als dit wel de oplossing.

 • Jana

  Ik heb het ook geprobeerd en was er wel tevreden mee maar ik vond het te duur voor wat het was. Ik koop whey eiwit en dat vind ik even goed.

 • Tania

  Jaren geleden heb ik het eens getest en vond het goed meevallen. Misschien moet ik het maar opnieuw proberen want ik heb ook vaak last van een honger gevoel rond 10u

 • lazybirdbelgium

  Ik ben fan!! Je mag het inderdaad niet verwarren met een proteĆÆne dieet ofzo, dit is gewoon een manier van ontbijten die lekker, snel en gezond is. Ideaal voor Lazy people zoals ikzelf, haha!

 • Jouvence

  Ik gebruik ook Herbalife als ontbijt en soms ook als lunch, vindt het ideaal, want ik at ’s morgens bijna niet en dat was niet goed. Daarbij at ik ook bijna geen tussendoortjes wat ook averechts werkte op het afvalproces. Persoonlijk ben ik er erg tevreden over en ik vind het fijn dat er een keer in de maand een coach langskomt om je te helpen met alles.

 • Jessica

  Ik ben ook een keer bij iemand op gesprek geweest die herbalife verkoopt. Toch heb ik het toen niet gedaan. Ik was klaar met alle shakes die voor langere tijd mijn voeding gaan vervangen (ontbijt in dit geval). Ik wilde juist leren gezond te eten en een goed ritme te krijgen met gewone voeding… dat ging mij hiermee niet lukken naar mijn idee. Kan wel heel goed helpen bij andere weet ik!

 • tamaraegger

  Ik denk dat je dan niet goed heb gelezen dit is namelijk niet een dieet of een crashdieet. Hiermee maak je gewoon voor ‘s ochtends een smoothie van deze formule met amandelmelk en vers fruit. Het is dus niet bedoeld om mee af te vallen. Vind het niet netjes als een bedrijf zonder ervaring ermee zo afgekraakt wordt doordat andere shakes jojo effecten hebben mensen erna weer in een oud patroon vallen.

 • Manon

  Ik vind dit soort bedrijven eerlijk gezegd helemaal niks, vooral niet als het iets is waar je maaltijden moet vervangen, zulke dieeten helpen even, maar je moet dat ook aanhouden… als je dan je eigen patroon weer wilt aanhouden dan heb je de schrik van je leven. Het beste is om je voeding gewoon aan te passen, niet persee minder maar wel gezonder

 • tamaraegger

  Ligt eraan hoe je het gebruikt en hoe je leefstyle is. Met Ć©Ć©n shake per dag ga je niet afvallen daarvoor moet je twee maaltijden vervangen. Mijn doel was leren goed ontbijten en meer energie te krijgen dat heb ik volbracht. Het afvallen bereik ik zelf door mijn avondeten te controleren wat ik eet en hoeveel ik eet. Bijv mijn rijst 125gr af te wegen.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: