Beauty,  Health,  Lifestyle,  Shopping

I’m Back

 

26 Comments

 • Debbythechocoholic

  Je mannetje klinkt als een vechter en ik ben blij dat hij je, ondanks alles, zo goed steunt als het op rijden aankomt (ikzelf heb er ook schrik voor!). En echt goed van je dat je zijn hand vasthoud doorheen dit alles. Ik hoop dat er een mooie toekomst op jullie wacht en ondertussen veel genieten van alle mooie momenten.

 • ekebrouwer

  Mijn man zegt altijd heel treffend: het gaat niet om die goede en leuke momenten samen, maar juist om de momenten dat het niet gaat en je relatie het pittig heeft. Als je daar samen doorheen komt, hoe lastig dat ook is, dan ben je al zoveel verder dan de meeste mensen.

  Respect voor jullie en ik gun jullie ontzettend mooie momenten samen!

 • Maargy | M

  Wat een mooi en heftig verhaal wel. Sterk van je dat je voor de liefde gekozen hebt met alle moeilijkheden van dien. Na alle regen te hebben “overleefd” komt nu de zonneschijn, die jullie dubbel en dwars gegunt is. Veel geluk samen, dat zit wel goed 😉 xx

 • hippiemeisje: een persoonlijke blog

  Hey,

  Ik heb PTSS, ook een vorm van een angststoornis, want die heb je natuurlijk in alle maten en soorten. Daarnaast nog wat andere angsten ook…

  Het is mooi als je partner je neemt zoals je is, of dat nu over angsten gaat of over een ander “”probleem”, een goede partner ziet je graag ondanks deze problemen en echte liefde… die neemt ze er gewoon bij, als onderdeel van een mooier en groter geheel dat je man is…

  En als ik dit lees, doe jij dit naar je partner toe, maar hij ook naar jou.
  Proficiat met jullie huwelijk trouwens. En uiterst mooi om zulke ervaringen te lezen…

  Geniet van elkaar, met goede en slechte kantjes! 😉

 • Inge

  Wij hebben ook al veel in voor maar zeker in tegenspoed gekend. Ik wens echt de allerbeste vooruitgang voor je partner en wil even naar jou toe uit spreken hoe mooi het is dat je er was toen hij je echt nodig had. Jullie relatie is er vast nog sterker op geworden.

 • Sarah

  Moedig dat je je verhaal hier kan delen. En wat een liefde straalt er ook vanaf. Dat je je partner zo steunt. Samen sta je inderdaad sterker. Wat er ook gebeurt. Ik wens jou en je partner nog het allerbeste toe!!!

 • susanzielhuis

  Wat mooi dat je dit deelt! Gaaf dat jullie zo’n steun zijn voor elkaar. Geen berg te hoog als je er maar voor elkaar bent en mekaar door mindere tijden heen kunt slepen.

 • Jessica

  Wat een heftig verhaal maar wat ga je er mooi mee om. Mooie foto van jullie op jullie trouwdag. Bijzonder om dat in Zell am See te vieren. Ik hoop dat het beter blijft gaan met jou partner maar ook zeker met jou en tussen jullie. Dat het jullie sterker maakt en dat jullie samen een mooie toekomst mogen krijgen.

 • Nicole - Cookies & Carrot Sticks

  Heftig verhaal, wat mooi beschreven, recht uit het hart. In een relatie is het inderdaad geven en nemen. Voor elkaar vechten, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Goed te lezen dat het nu heel goed gaat. Heel veel geluk nog samen!

 • Cassandra

  Dit is in mijn optiek echte liefde. In goede en slechte tijden er voor elkaar zijn, want daar kies je voor als je je bindt met iemand. Ik ben heel blij met mijn partner, waarmee ik ook bizarre stormen heb meegemaakt, maar dankzij hem wel die stormen heb kunnen overwinnen. Ik vind je een topper!

 • mamaisthuis

  Wat stoer dat je dit deelt. Delen is helen en maakt een opening makkelijker. Zell am See, prachtig, ben er in de zomer een keer geweest. Veel geluk samen!

 • mamasliefste

  Wat een heftige tijd hebben jullie gehad en wat goed dat jullie daarin elkaar zijn blijven steunen. Dat is een goede basis voor jullie huwelijk. Veel liefde en geluk en zonneschijn gewenst

 • missdudeblogging

  Gelukkig gast het nu weer goed met hem. Ik heb zelf een angststoornis gehad, dus ik weet hoe zwaar en heftig het kan zijn. Wat ontzettend goed om te lezen dat jij er ook in zijn moeilijke tijd voor hem was!

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: