Zoals jullie inmiddels wel weten gebruik ik graag maskers. Maar wat ik nog het liefste gebruik zijn eye patches! Mijn ogen en ook ikzelf kalmeren hier altijd onwijs veel van en wanneer je make-up gebruikt is een goede verzorging zoals dit ook altijd belangrijk. Ik probeerde de herbruikbare eye patches van Epic Elves uit! Kom je gezellig meelezen?

 

Epic Elves

De Epic Elves oog patches zijn herbruikbare siliconen oog patches. De oog patches geven de huid een hydratatie boost waardoor de huid voller wordt wat uiteindelijk weer fijne lijntjes en rimpels verminderd. De oog patches beloven al na een nacht slapen resultaat welke steeds beter wordt bij regelmatig gebruik. Hier ben ik dus wel erg benieuwd naar.

Wat is nou het bijzondere aan deze Epic Elves oog patches? De patches zijn gemaakt van Silicum en zuurstof welke gekoppeld zijn met waterstof en koolstof om zo siliconen polymeer te maken. De siliconen moedigen de huid aan om zichzelf te blijven verjongeren (ook wel rejuvenatie genoemd).

Hoe gebruik je de oog oog patches? Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is voordat je de patches opplakt. Het gebruik van serums en crèmes kan ervoor zorgen dat de patches minder goed plakken, gebruik dit dus liever achteraf. Uiteraard hebben de patches het beste effect wanneer je deze overnight gebruikt. En je kunt de patches tot wel 10 keer opnieuw gebruiken. Een setje kost €12,95

 

Epic ElvesEpic Elves

 

Ik vind de verpakking er alvast super leuk uitzien, al was het holografische effect wel wat lastig om goed op de foto te krijgen. De oog patches zelf zijn ook super leuk roze en mijn eerste indruk was ook dat de patches fijn stevig zijn. Het gevoel van de patches is fijn op de huid en het is extra verkoelend als je ze van te voren even in je beauty fridge legt. Ik heb de patches nog niet 10 x gebruikt dus dit kan ik nog niet bevestigen, maar ik zal de blog zeker nog hiermee updaten!

 

Epic ElvesEpic Elves

 

Gebruik jij weleens eye patches? Zoja welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: