De komende tijd komen er iets meer oogschaduw palette review online omdat ik er nog te veel klaar heb liggen. Ik zou het natuurlijk zonde vinden als de review pas online komt wanneer het palette niet meer in de schappen ligt. Het epic sunset palette heb ik ook al enige tijd thuis liggen.

 

Epic sunset palette

Het epic sunset palette heeft eigenlijk voor ieders wils wel wat. Het palette bevat een aantal lichtere nude kleuren en een een aantal behoorlijk felle kleuren. het palette heeft in totaal 14 kleuren waarvan 12 een shimmer finish hebben en 2 een matte finish. De onderste twee zou je dan ook eigenlijk altijd als basis kunnen gebruiken. Kijk snel mee naar de swatches van dit palette want de pigmentatie is echt WOW!

 

epic sunsetepic sunset

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren twilight, in the clouds, afterglow, heat, solar flare, golen spark en ray of light. De tweede rij swatches beva de kleuren nightfall, succulent, perfect glow, pink skies, fiery, dawn en dusk. De laatste rij swatches bestaat uit de kleuren lightness of day en darkness of day. Vooral de eerste vier felle kleuren uit de tweede rij vallen mij erg op en uit de eerste rij juist de laatste kleuren. Eerlijk zou je bijna niet geloven dat dit palette maar €10,- euro is!!

 

epic sunset epic sunset epic sunset

 

Make-up looks

Dit is eigelijk het eerste palette waar ik meerdere looks mee heb gemaakt voor mijn blog omdat ik ook zoveel kanten op kon. De eerste look heb ik erg neutraal gehouden, de tweede look heb ik een aantal fellere kleuren in combinatie gebruikt, de derde look vond ik eigenlijk leuk om eens te maken. De fall-out is niet serieus dit heb ik zelf gedaan! De vierde look heb ik echt BAM roze gemaakt want die kleur is gewoon fantastisch!!

 

 

Het palette is bij de Kruidvat te koop voor €9,89. Fan van Essence palettes? Bekijk dan ook de be royal not cute & give me my crown reviews.

 

Wat vind jij van het palette en welke look is jouw favoriet?

10 Reacties

  1. Hier zitten echt mooie shimmers in zeg! De roze ooglook vind ik de mooiste.

  2. Ik vind dit het beste essence palette dat ik getest heb van ze. Ik pak deze er regelmatig bij

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: