Equality liquid lipstick set van Jeffree Star

Inmiddels heb ik al de Blood lust, blood money, blue blood en nu het Equality liquid lipstick set van Jeffree Star in mijn stash. Uiteraard hoop ik ook snel nog de nudes (vol 1 en vol 2) en de reds hieraan toe te voegen. Maar vandaag eerst even de aandacht voor het equality liquid lipstick set. Lees je mee?

 

Equality mini liquid lipstick set

Het Equality liquid lipstick set van Jeffree Star Cosmetics bevat weer 8 kleurtjes en dit keer in de kleuren van de pride vlag. Het set bevat de kleuren roze, rood, oranje, geel, groen, lichtblauw, donkerblauw en paars. Ik heb het set in de aanbieding gekocht bij Ici ParisXL voor ca €20,- en helaas zijn sommige kleuren wat uitgedroogd. Dit heb ik al vaker gehoord van mensen die het bij Ici besteld hebben ooit. Ik weet niet precies waar het aan ligt want verder heb ik het nog nooit gehad. Ik ga eerdaags een flesje duraline kopen wat zou moeten helpen.

 

EqualityEquality Equality

 

Diva

Het eerste kleurtje Diva is een mooie roze kleur, een hele andere roze dan mijn favorietje van Jeffree Star Cosmetics. Maar de kleur is wel erg mooi

 

EqualityEquality

 

Redrum

Het kleurtje Redrum had ik al in mijn collectie. Deze kleur blijft een mooie felrode kleur die zeker wel de aandacht trekt.

 

EqualityEquality

 

Flame Thrower

Het kleurtje Flame Thrower was helaas een beetje droog. Dit heb ik wat vaker gehoord van de sets die Ici Paris XL verkoopt maar ik ben helaas te laat geweest met omruilen dus ga ik wat Duraline bestellen.

 

EqualityEquality

 

Queen Bee

Het kleurtje Queen Bee vind ik wel behoorlijk pittig en zou ik niet heel snel gebruiken als lipstick. Ook deze was helaas wel iets droog en heb ik wat Duraline voor nodig. Ik zou deze kleur wel erg graag voor een graphic line willen proberen.

 

EqualityEquality

 

Equality

Het kleurtje equality zag er in de verpakking wel wat donkerder uit maar de uiteindelijke kleur vind ik wel erg gaaf. Zeker een mooie aanvulling op mijn groene set van Blood Money.

 

EqualityEquality

 

Breakfast at Tiffany’s

Ik hou van het kleurtje Breakfast at Tiffany’s en eigenlijk alleen al om de naam haha. Maar ook het kleurtje is mooi hemels blauw/turquoise.

 

EqualityEquality

 

Blue Velvet

Blue Velvet zag er in de verpakking en op de swatch wel iets donkerder uit maar de kleur is op mijn lipswatch wel een stukje lichter. Het heeft ook wel iets weg van een paarsachtige kleur. Ik zou deze kleur persoonlijk niet zo heel snel erbij pakken.

 

EqualityEquality

 

I’m Royalty

Het laatste kleurtje is I’m Royalty. In de verpakking zie je helaas al dat deze ook best droog was en daar baal ik eerlijk gezegd wel behoorlijk van. Verder is het kleurtje wel erg mooi en zou ik het zeker wel gebruiken bij een mooie paarse make-up look. Al met al ben ik wel erg tevreden over het set en kom ik er later nog even op terug als ik Duraline heb gekocht en gebruikt hoe de wat drogere zijn geworden.

 

EqualityEquality

 

Welk kleurtje zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.