Het is weer zo ver!! De tijd van Adventskalenders en de keuze wordt steeds meer en meer… Voor welke moet je nou gaan? En is de inhoud het dan ook wel waard? Om jou te helpen bij jouw keuze doe ik een aantal unboxings. De eerste daarvan is de Essence Adventskalender! Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Adventskalender 2022

De Essence Adventskalender 2022 ziet er van buitenaf al weer prachtig uit. De eerste indruk is weer lekker girly, jong en fris zeker iets wat ik bij het merk Essence vind passen. Dat de Adventskalender zo open vouwt had ik eerst niet gedacht en dit vind ik zeker leuk bedacht. Voor €25,95 bij oa Boozyshop is de Adventskalender al voor jou wat net iets meer dan €1,- per deurtje is. Essence kennende haal je dit zeker wel eruit… Nou kom snel mee unboxen dan!!

 

 

1e Dag

In de eerste dag zit een shea lipstick. De rode kleur brengt me al gelijk in de kerststemming en het kleine hartje in het midden is ook heel erg cute. Het past zeker bij de uitstraling van Essence.

 

Essence Adventskalender

 

2e Dag

In dag twee zit een colour correcting mattifying powder. Ik heb dit nog nooit gebruikt maar ben er wel benieuwd naar en ga het product dan ook zeker zelf testen. De verpakking is ook hier trouwens weer super cute!

 

Essence Adventskalender

 

3e Dag

In dag 3 zit een eyeshadow shader brush met super leuke rode glitters in het handvat. Super leuk en passend bij het thema!

 

Essence Adventskalender

 

4e Dag

Ik ben eerlijk gezegd niet zo heel erg fan van de Essence nagellak producten. Maar deze gouden nail top coat is wel echt heel erg cute. Op de swatch foto heb ik alleen deze top coat aangebracht dus met een kleurtje eronder zullen de glitters helemaal eraf spatten.

 

Essence Adventskalender

 

5e Dag

In de 5e dag zit een brow wax pen. Ik heb heb dit nog nooit in een pen variant gebruikt dus ben hier eigenlijk wel erg benieuwd naar.

 

Essence Adventskalender

 

6e Dag

In dag 6 zit een Hydrogel eye patch setje van 2 stuks met een leuke ster design. Erg leuk en passend bij het thema. Ik gebruik met plezier eye patches dus ook deze ga ik erg graag gebruiken!

 

Essence Adventskalender

 

7e Dag

Met nail art probeer ik de laatste tijd steeds meer uit dus deze schattige kerst thema stickertjes vind ik erg leuk om te gaan uitproberen. Ook hierbij weer dat ze erg mooi bij de jonge uitstraling van Essence passen. Heel erg cute!

 

 

8e Dag

In dag 8 zit een overnight lip masker. Dit product ga ik zeker gelijk uittesten en lijkt mij echt heerlijk voor de koudere periode.

 

Essence Adventskalender

 

9e Dag

Ik weet dat niet iedereen het met mij eens zal zijn. Maar ik ben absoluut geen fan van de Extreme mascara’s van Essence! Ik gebruik dan veel liever de princess variant want ik vind deze veels te nat en klonterig!

 

 

10e Dag

In dag 10 zit een setje van 5 cuticle manicure sticks in een super schattige verpakking. Altijd handig om in huis te hebben eigenlijk en ook leuk dat er 5 in zitten want sommige adventskalenders doen er echt maar eentje in.

 

Essence Adventskalender

 

11e Dag

In dag 11 zit een blushlighter met een onwijs leuke verpakking en print erin. Tot zover ben ik echt al heel erg tevreden over de inhoud!

 

Essence Adventskalender

 

12e Dag

In dag 12 zit een angled eyeshadow blender brush. Een blender brush kun je naar mijn mening nooit genoeg hebben en de sparkles in de brush blijven lekker feestelijk en leuk om te zien.

 

Essence Adventskalender

 

13e Dag

In dag 13 zit een whitening nail base coat. Ik gebruik altijd wel een base coat en deze pocket size is ook nog eens heel erg handig voor een vakantie mee te nemen.

 

Essence Adventskalender

 

14e Dag

In dag 14 vind je een setje van 2 braided hair ties. De kleuren hadden van mij wel iets meer kerst mogen zijn maar ik ga ze zeker wel uitproberen. Voor een zomervakantie zouden ze ook erg leuk zijn!

 

 

15e Dag

In dag 15 vind je een juicy bomb shiny lipgloss. Ik vind de verpakking en kleur wel heel erg leuk. Maar ik vind zo een lipgloss meestal echt verschrikkelijk om aan te brengen qua gevoel en effect. Het is wel al heel erg lang geleden dat ik zoiets heb gekocht en geprobeerd. Dus ik ga deze wel een kans geven.

 

Essence Adventskalender

 

16e Dag

In dag 16 vind je een setje van mattifying oil control papers. Ik gebruik dit zelf echt nooit omdat ik er geen last van heb. Wellicht kan ik iemand anders hier blij mee maken…

 

 

17e Dag

In dag nummer 17 vind je een puntenslijper. Sommige zien dit als opvulling ik ben er wel erg blij omdat ik toevallig weer aan een nieuwe toe ben. En deze van Essence vind ik echt heel erg fijn.

 

Essence Adventskalender

 

18e Dag

Dag nummer 18 is gevuld met een prachtige x-mas highlighter met weer een prachtige verpakking en print! Deze ga ik zeker met plezier uitproberen.

 

Essence Adventskalender

 

19e Dag

In dag 19 vind je een zwarte kajal potlood wat altijd handig is om te hebben eigenlijk en ook nog met een leuk design.

 

Essence Adventskalender

 

20e Dag

In dag 20 vind je een moisturizing hand cream in een leuke x-mas verpakking.

 

 

21e Dag

In dag 21 vind je weer een nagellak maar dit keer met een zachte pastel lavendel kleurtje. De swatch hieronder is met 1 laag aangebracht. Het effect is mooi! Maar naar mijn ervaring blijven deze nagellak producten nooit lang zitten.

 

Essence Adventskalender

22e Dag

In dag 22 vind je een brush en een waar ik heel blij van wordt namelijk een eyeliner brush. Deze brushes kan ik nooit genoeg hebben naast dat ze handig zijn voor eyeliner zijn ze ook erg handig voor cake liners en voor het aanbrengen van wimperlijm.

 

Essence Adventskalender

 

23e Dag

In dag 23 zit een prachtige nagelvijl waar je gelijk vrolijk van wordt en bijna te mooi is om te gaan gebruiken.

 

Essence Adventskalender

 

24e Dag

Dag 24 moet natuurlijk altijd wel worden afgesloten met een knaller. En hoe mooi is deze PH changing glitter lip balm is echt prachtig. En ook dit product is bijna weer te mooi om te gaan gebruiken. Maar dit ga ik toch lekker doen want ik ben onwijs benieuwd naar het effect! Nu ik het laatste deurtje heb kan ik echt zeggen dat deze Essence Adventskalender dit jaar weer echt prachtig is. Wat mij betreft is het de €24,95 zeker wel waard!

 

Essence Adventskalender

 

Welk item uit de Essence Adventskalender 2022 vind jij het leukst?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: