Essence Bambi eyeshadow palette

Het tweede palette uit de Essence Disney classics 2022 collectie is het Essence Bambi eyeshadow palette. Het Essence Bambi eyeshadow palette bevat een hoop nudes wat ook best past bij Bambi met een frisse hint van mint en groen erbij. Zeker een palette naar mijn smaak… Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Disney classics Bambi eyeshadow palette

Het tweede palette in deze driedelige reeks is het Essence Disney classics Bambi eyeshadow palette. Het palette bevat 14 pan oogschaduw met een goede afwisseling tussen mattes en shimmers. Wat ik fijn vind is dat er van de nude kleuren goede mattes en shimmers in zitten maar ook van de groene kleuren genoeg mattes en shimmers. Uiteraard valt mijn oog natuurlijk wel wat meer op de prachtige mint kleuren en groene kleuren in het palette. Dus ik denk ook wel dat ik hier als eerste naar zal grijpen. Maar ook de nudes in dit palette zien er prachtig uit. Ik heb dus eigenlijk al twee looks met dit palette in mijn hoofd zitten…

Het palette kost €11,- en is onder andere bij de DM Drogerie (Duitsland, Oostenrijk) te koop! Helaas is deze collectie NIET in Nederland verkrijgbaar.

 

Essence BambiEssence BambiEssence BambiEssence BambiEssence BambiEssence Bambi

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Zzzz, Clumsy, April Shower, Young Buck, Bold, Wide Eyes en Wheat Spots. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Lessons Of Life, Flower, Full Of Charm, Butterfly, Faline, Deer en Be Strong.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Wheat Spots (matte), Butterfly (matte) en Be Strong (Shimmer). Deze kleuren waren echt super gepigmenteerd en erg gemakkelijk in het gebruik. Het blenden ging enorm gemakkelijk en er was eigenlijk maar heel weinig (echt heel weinig) fall out. Wat mij betreft is dit budget palette dan ook zeker wel een aanrader!

 

Essence BambiEssence BambiEssence BambiEssence Bambi   

 

Wat vind jij van het Essence Bambi eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.