Deze maand zullen er weer een aantal Essence reviews op mijn blog komen. Vandaag heb ik een review over het beYoutiful oogschaduw palette, volgende week woensdag review ik het Essence follow your heart palette en volgende week vrijdag heb ik een review over het Essence insta perfect foundation welke ik al een hele tijd wilde proberen.

 

Essence beYoutiful palette

Het palette bevat 9 verschillende kleuren welke van heel licht naar bijna zwart oplopen. Wat ik fijn vind aan dit palette t.o.v andere Essence palette is dat de oogschaduw kleuren namen hebben. Hierdoor kan ik ook makkelijker aangeven welke kleuren ik bij een look gebruikt heb.

 

beYOUtiful beYOUtiful

 

Bovenste rij: In the buff, Greige on, Taupe-up

Middelste rij: True me, On my own, Fired up

Onderste rij: My time, Coffee talk en Midnight.

 

beYOUtiful 

 

Het swatchen maakte mij niet meteen enthousiast naar het palette. De enige kleur welke mij echt nieuwsgierig maakte was de Coffee talk, deze kleur had een onwijs mooie en diepe pigmentatie. Uiteindelijk bij het uitproberen met mijn make-up look bleken de andere kleuren ook erg goed gepigmenteerd. Vooral de kleur Fired up was erg intensief maar ook Midnight was erg mooi. Wat ik verder erg goed vond aan het palette is dat de kleuren weinig fall-out hebben.

 

Vanaf boven naar onder:  In the buff, Greige on, Taupe-up, True me, On my own, Fired up, My time, Coffee talk en Midnight.

 

beYOUtiful

 

Make-up look

Voor de look heb ik vier kleuren gebruikt. In ben begonnen met de kleur fired up (dit is van de middelste rij de rechter). Hierna heb ik in mijn ooghoeken de donkerste kleur Midnight gebruikt (uit de onderste rij de rechter). Voor mijn ooglid heb ik de kleur Coffee talk gebruikt (van de onderste rij de middelste). Als laatste kleur heb ik In the buff gebruikt onder mijn wenkbrauwen (dit is van de bovenste rij de linker).

Het palette kost €6,99 en is oa te koop bij de Kruidvat & Trekpleister. Wat vind jij van het palette en de oog-look?

4 Reacties

  1. Ik vind dat oranje kleurtje erg mooi, hoewel ik niet weet hoe dat dan op een gezicht staat.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: