Het derde oogschaduw palette in mijn vierdelige Essence cosmetics reeks is het Essence bronzed this way eyeshadow palette. Dit palette is eigenlijk alles wat je nodig heb voor een eenvoudige herfst look. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence bronzed this way eyeshadow palette

Het Essence bronzed this way eyeshadow palette is het palette als je op zoek bent naar een compacte eenvoudige palette voor de herfst en alledaags. Het palette bevat 6 pan oogschaduw waarvan er drie een matte finish hebben, en drie een shimmer metallic finish. De kleuren zijn long lasting, intens gepigmenteerd en ook dit palette is uiteraard weer Cruelty free en vegan. Ook dit Essence eyeshadow palette is nog steeds bij de Boozyshop te koop. En dit voor een heerlijk budget prijsje van maar €3,49…

 

Essence bronzed this wayEssence bronzed this way Essence bronzed this wayEssence bronzed this way Essence bronzed this way

 

Swatches & Make-up look

Allereerst de swatches welke er echt weer waanzinnig uitzien. Als ik de swatches zou laten zien zonder prijsklasse zouden jullie zeker niet raden dat het palette maar €3,49 is. Zowel de mattes als de shimmers zien er waanzinnig goed uit.

Met het bronzed this way palette wilde ik een look maken die alledaags draagbaar is. Daarom koos ik ervoor om een gemakkelijke matte blend te maken en de Whispies van Ardell te gebruiken om het natuurlijk te houden. Het palette is echt super fijn om mee te werken, de kleuren blenden gemakkelijk en zijn ook gewoon onwijs goed gepigmenteerd. Ik heb voor deze look de donkerste matte kleur N3 gebruikt. Vervolgens geblend met de matte kleur N1 en deze geblend met de matte kleur N4. Uiteindelijk heb ik nog een klein puntje in mijn ooghoek getipt met de shimmer kleur N2. Bovendien geeft de make up look mij ook echt heerlijke warme herfst  vibes, dus ook voor het jaargetijde is het palette eigenlijk ideaal!

 

 

Wat vind jij van het Essence bronzed this way palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: