Essence dancing green eyeshadow palette

Het laatste palette uit de vierdelige Essence cosmetics reeks is misschien wel mijn favoriet. Zoals de meeste wel weten ben ik gek op groene oogschaduw. Dus het Dancing green eyeshadow palette past helemaal in mijn straatje. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence dancing green eyeshadow palette

Het laatste maar zeker niet het minste palette is het Essence dancing green eyeshadow palette. Het palette bevat 6 pan oogschaduw waarvan ook weer drie kleuren een matte finish hebben. En uiteraard ook weer drie kleuren een shimmer metallic finish hebben. Het palette bevat een aantal bijzondere kleuren groen waaronder een soort moeras groene kleur. Zoals gewend van Essence cosmetics is het palette cruelty free en vegan! En het palette is ook nog steeds te koop (be fast!) bij de Boozyshop voor maar €3,49.

 

Essence dancing greenEssence dancing green   Essence dancing green Essence dancing green Essence dancing green Essence dancing green

 

Swatches & Make-up Look

De swatches van het Dancing green eyeshadow palette zijn misschien wel mijn favoriet tot nu toe. Op de eerste kleur welke eigenlijk bijna niet zichtbaar is zo licht zijn de kleuren echt waanzinnig mooi. Ook de shimmers in dit palette spreken mij eigenlijk al direct aan! Door een hersenschudding loop ik momenteel iets achter met mijn blog. De blog wordt zsm geupdate met een make-up look! Excuses voor het ongemak!

UPDATE 31/10 Vandaag een vrij simpele make-up look geprobeerd te maken en zo weer wat blogs te kunnen afmaken. Voor deze eerste make-up look heb ik de twee donkerste mattes (kleur N4 en N5) gebruikt. Vervolgens heb ik de look afgemaakt met de shimmer kleur N3. Deze is echt waanzinnig goed gepigmenteerd, hier was ik zelfs wel wat verbaasd over. Al met al ben ik best tevreden over het palette. Ik hou van groene make-up looks dus wat dat betreft is dit palette daar ideaal voor. Als je dus op zoekt bent naar een simpel budget palette kan ik deze zeker aanraden.

 

  

 

Wat vind jij van het Essence dancing green eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.