Essence Dumbo eyeshadow palette

Het was een drukke bedoeling afgelopen maand met alle nieuwe palettes die ik graag wilde inplannen. Zo heb ik deze week wel 6 oogschaduw palette reviews voor jullie klaarstaan waar ik elk ook een look mee heb gemaakt. De eerste aan de beurt is het Essence Dumbo eyeshadow palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Dumbo eyeshadow palette

Het Essence Dumbo eyeshadow palette is het eerste palette uit de nieuwe Disney reeks. Uiteraard heb ik de gehele collectie aan oogschaduw palettes gekocht. Zowel van de Essence collectie als de Catrice collectie. De komende week wordt het dus Disney week op mijn blog met alle 6 de palettes en uit de Essence collectie ook nog de drie maxi blush highlighters. Elk palette kost ca €11,- per stuk en het slechte nieuws dat ik moet brengen is dat de palettes NIET in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Wel kun je ze een stukje over de grens bij de Duitse DM drogerie vinden. En natuurlijk hier in Oostenrijk is de collectie ook gewoon bij de DM verkrijgbaar.

 

Essence DumboEssence Dumbo Essence DumboEssence Dumbo Essence DumboEssence Dumbo

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Admit One, Timothy, Magic Feather, Circus Star, 1941, Bubble Baths en I Can Fly. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Mrs.Jumbo, Friends Forever, Floppy Ears, Mouse Detective, Fly Around, Companionship en Playful.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk alleen de kleur Fly Around (matte) gebruikt. Eerlijk gezegd twijfelde ik heel erg om een cut crease te maken met de mooie blauwe shimmers in het palette. Maar deze bewaar ik voor de volgende look. Ik vond deze gele kleur namelijk zo mooi dat ik het graag solo wilde houden en zo kon oefenen met mijn nepwimpers en winged eyeliner. De kleur was erg gepigmenteerd en gemakkelijk in gebruik. Natuurlijk kan ik met een kleur nog weinig zeggen of het een echte aanbeveling is. Maar eigenlijk is het gewoon tot zover voor mij wel een aanbeveling…

 

Essence DumboEssence Dumbo   Essence DumboEssence Dumbo

 

Wat vind jij van het Essence Dumbo palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.