Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Essence earth – fire – water – air mists

Ik was echt super enthousiast toen ik de nieuwe collectie van Essence in het persbericht zag. Ik ben namelijk groot fan van het budgetmerk Essence. Uiteraard wilde ik de gehele collectie al aanschaffen maar nu kreeg ik de 4 mists in een persbericht toegestuurd. Lees je mee verder?

 

Essence earth spray

Allereerst begin ik met de Essence earth collectie deze zou namelijk het beste passen bij mijn sterrenbeeld Stier. Naast Earth zijn er ook nog drie andere varianten hydrate & prime mists namelijk Fire, Water en Air. Elke mist heeft zijn individuele geur en bevat ook nog eens steentjes welke een positief effect kunnen hebben op je stemming. Zo bevat de Earth mist Aventurijn om je te helpen aarden en om zelfvertrouwen te winnen.

 

Essence earthEssence earth

 

Essence water mist

De Essence water mist bevat steenkristallen welke helpen om negatieve gevoelens los te laten en je te concentreren op je eigen energie. In eerste instantie dacht ik eigenlijk dat het een soort fixing/setting mists waren. Maar na het persbericht goed gelezen te hebben zag ik dat het hydrate & prime mists waren. Deze zorgen ervoor dat de huid extra gehydrateerd wordt en als het ware voorbereid wordt op de make-up. De advies verkoopprijs is €3,99 per stuk.

 

Essence earthEssence earth

 

Essence air spray

De Essence air sprays bevatten rozenkwarts welke de zelfliefde bevorderen. Naast de vier mists zijn er ook vier lipsticks uitgekomen van deze Trend Edition. Het element Earth heeft een warme nude lipstick, het element water een helder rode lipstick, het element air een intense bestint. En als laatste het element vuur met een diepe rode lipstick. De lipsticks hebben een advies verkoopprijs van €2,39 per stuk. Update: Inmiddels is de collectie al verkrijgbaar en heb ik deze 4 lipsticks ook aangeschaft.

 

Essence earthEssence earth

 

Essence fire mist

De laatste Essence mist Fire bevat amethyst welke een kalmerend effect hebben. Waar ik mijn oog het meeste op had waren natuurlijk de vier oogschaduw palettes. Essence heeft al eens eerder de vier elementen in oogschaduw palettes uitgebracht maar deze heb ik toen misgelopen. Overigens vind ik deze vernieuwde er een stuk gaver uitzien! De elementen zijn gebonden aan sterrenbeelden. Zo past het Earth palette het beste bij een Stier, een Maagd en een Steenbok. Het Water palette past het beste bij een Kreeft, een Schorpioen en Vissen. Het Air palette past het beste bij Tweelingen, een Weegschaal en een Waterman. En als laatste het Fire palette welke het beste past bij een Ram, een Leeuw en een Boogschutter. De advies verkoopprijs van de palettes zijn €4,99 per stuk.

Update: Inmiddels is de collectie al te koop en heb ik de vier oogschaduw palettes ook aangeschaft. Van elk element zal een aparte review verschijnen van het palette en de bijbehorende lipstick. Uiteraard gebruik ik deze mists ook in mijn make-up looks hierbij!

 

Essence earthEssence earth

 

Voor welke variant zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: