Essence element air palette & lipstick

Het Essence element air is alweer het derde palette uit de elementen reeks. Dit is wel het meest rustige/zachte palette van allemaal dus ik moest even goed bedenken wat ik hiermee ging maken. Kom je meelezen wat het geworden is?

 

Essence element air palette

Het Essence element Air zou het beste passen bij de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Het palette bevat 3 matte kleuren en 6 shimmer kleuren. Ook hierin had de verdeling wat mij betreft wel wat anders gemogen. Ik zou bijvoorbeeld liever 5 matte kleuren en 4 shimmers zien, zo kun je net wat meer combinaties met het palette maken.

 

Essence element airEssence element air Essence element air

 

Swatches

De kleuren zijn erg maar dan ook erg zacht/licht van kleur. Toch zijn de swatches wel erg goed gepigmenteerd en gemakkelijk. Op het eerste blik zou ik dit palette zeker wel geschikt vinden voor een dagelijkse look.

 

 

Essence element air lipstick

Bij het element Air hoort een mooie heldere roze kleur welke op het eerste blik ook een beetje naar rood neigt. Maar op de lipswatch is deze toch echt roze roze! Ik ben met deze kleur erg blij het is zeker wel iets wat ik als eyecatcher zou gebruiken ook dagelijks.

 

Essence element airEssence element air Essence element air

 

Make-up looks

Ik heb de volgende kleuren uit het palette gebruikt. Uit rij A heb ik kleur 1 (matte) en kleur 3 (shimmer) gebruikt. Uit rij B heb ik kleur 1 (shimmer), en kleur 2 (matte) gebruikt. En uit rij C heb ik kleur 2 (matte) gebruikt. Ik heb tijdens deze eigenlijk vrij simpele look van alles verkeerd gedaan. Mijn eyeliner ging niet goed en ik heb de oogschaduw wel 3 keer moeten bewerken. Een van mijn wimpers wilde niet plakken en de tweede keer plakte ik mis en dus lijm overal. Weer bijwerken! Al met al ben ik er dus best wel tevreden over.

Met de lipswatch ben ik erg tevreden de kleur is erg mooi helder roze, zeker een eyecatcher en erg gemakkelijk aan te brengen. Ik heb voor mijn tweede look wat Air elementen toegevoegd met de Revolution SFX paint palette. Ik ben hier echt nog een beginner in dus heb maar wat dingetjes uitgeprobeerd welke ik bij het element vond passen. Bijvoorbeeld de windvlaag bij mijn mond, onweer en regen bij mijn ogen en helemaal bovenin een grote wolk en sneeuwvlokken.

 

Essence element airEssence element air Essence element air

 

Wat vind jij van het Essence element air?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.