Essence element earth palette & lipstick

Vandaag is het de beurt aan de Essence element earth collectie. Deze zou volgens Essence het beste bij mijn sterrenbeeld Stier passen. Lees je mee verder?

 

Essence element earth palette

Het Essence element earth past het beste bij de sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok. Ik ben zelf een stier dus dit element zou het beste bij mij passen. Ik moet zeggen dat ik zeker niet teleurgesteld ben over het palette al is het wel erg veel bruin/oranje. Er had zeker wat meer groen in gemogen. Ik vind de verdeling matte-shimmer eerlijk gezegd wel heel erg slecht want er zitten maar 2 mattes in en dus 7 shimmers. Ondanks dat het wel mooie kleuren zijn gebruik ik toch altijd meer mattes dan shimmers in een look.

 

Essence element earthEssence element earth Essence element earthEssence element earth

 

Swatches

De swatches zien er allemaal prima uit. De kleuren swatchen erg gemakkelijk en zijn ook redelijk goed gepigmenteerd. Uiteraard het meest benieuwd naar de groene shimmer!

 

 

Essence element earth lipstick

De lipstick is echt helemaal mijn ding. Het is een nude kleurtje met een oudroze ondertoon erin en echt super mooi. Dit kleurtje zou ik zeker on the go dragen al is het jammer dat je hem niet ziet met mondkapje overal haha.

 

Essence element earth Essence element earth

 

Make-up looks

Ik heb echt lang erover nagedacht welke look ik wilde maken met het element earth. Uiteindelijk heb ik gekozen om alleen de groene shimmer uit het palette te gebruiken (Rij A kleur 3). Ik vind het jammer dat er niet meer groene kleuren erin zitten en verder alles bruin/oranje is. De shimmer werkte overigens wel echt als een droom. Ik heb de shimmer aangebracht met een platte vochtige kwast (met setting spray). Dit doe ik overigens altijd met shimmers. De kleur is erg goed gepigmenteerd en wel 10 keer beter dan de swatch eigenlijk. De groene eyeliner is van Anastasia Beverly Hills Norvina (cake liners).

 

Essence element earthEssence element earthEssence element earth

 

Wat vind jij van het Essence element earth?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.