Ik ben een groot fan van giftboxen met make-up of andere beauty producten, niet alleen vind ik dit leuk om cadeau te geven maar ook vaak om voor mijzelf te kopen. ESSENCE is een van mijn meest favoriete budget merken en ik ben dan ook helemaal verliefd op deze reach for the stars glam kit!

 

Glam kit make-up bag

Als deze make-up bag los te koop was, zou ik het ook zeker aanschaffen. Ik ben wat dat betreft een erg girly type dus alle glittertjes in het transparante tasje is echt helemaal voor mij weggegelegd. Helaas is deze make-up bag niet los te koop maar de inhoud is de aanschaf ook zeker waard.

 

Reach for the stars false lashes

Sinds een tijd ben ik helemaal into het gebruik van nepwimpers, er gaat bijna geen make-up look meer voorbij zonder dat ik een van mijn nepwimpers gebruik. Inmiddels heb ik al een ruime voorraad aan diverse nepwimpers van ESSENCE, Catrice en Primark maar dit leuke setje met glitters zie ik al zeker voor mij in een make-up look.

 

Reach for the stars lip balm

In de wintercollectie van vorig jaar had ESSENCE ook een lip balm welke van kleur veranderde zodra je deze op had. Ook deze lipbalm heeft weer dat wow effect! Maar ditmaal is de verpakking wel echt een must have!

 

Reach for the stars metallic highlighter

Naar deze highlighter ben ik erg benieuwd, vooral omdat ik in het persbericht alleen een foto van de verpakking had. Dit zal dus een echte verrassing zijn en ik ben er dan ook zeker benieuwd naar.

 

Reach for the stars hair bracelets

Met de feestdagen is het niet alleen leuk om je make-up glam te hebben maar ook je haar. Met deze leuke glitter haar elastiekjes kun jij je haar ook deze glam geven!

 

Reach for the stars body jewels

Dit is misschien een product wat ik eigenlijk nooit gebruik en nooit los heb aangeschaft. Mocht ik dit kit aanschaffen zal ik het toch eens gaan uitproberen of ik dit vaker wil gebruiken.

 

Het GLAM KIT is bij de Kruidvat te koop vanaf midden oktober t/m december voor een onwijs leuke prijs van €9,99. Ik vind dit zelf een erg leuk prijsje voor wat je ervoor terug krijgt en ga zeker kijken of ik er een kan bemachtigen. Wat vind jij van het GLAM KIT?

glam kit

Deze blog is ontstaan vanuit een ontvangen persbericht van HappylifePR , de inhoud echter is altijd naar mijn eigen mening geschreven. De foto rechten liggen bij ESSENCE en niet bij mij.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: