Essence Ice Ice Baby eyeshadow palette

Gister liet ik al het nieuwe Essence I like to mauve it, mauve it! palette zien. Vandaag is het de beurt aan het tweede palette. Dat is het Ice Ice Baby! oogschaduw palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence cosmetics Ice Ice Baby oogschaduw palette

Het Essence Ice Ice Baby oogschaduw palette is de tweede uit de vierdelige reeks welke ik deze maand op mijn blog post. Het palette is erg fijn en compact, dus ook erg handig om mee onderweg te nemen. In het palette zitten 6 pan oogschaduw met een matte finish of een shimmer met metallic finish. De kleuren passen uiteraard super goed bij het thema en zoals gewend van Essence cosmetics is ook dit palette weer Cruelty free en vegan! Je vind deze onder andere bij de Boozyshop voor maar €3,49 wat echt een onwijs budget prijsje is!

 

Essence Ice Ice Baby Essence Ice Ice Baby Essence Ice Ice BabyEssence Ice Ice Baby

 

Swatches & Make-up Look

Over de Ice Ice Baby swatches ben ik eigenlijk wel heel erg tevreden. De eerste matte kleur is misschien niet zo heel erg gepigmenteerd als dat het had kunnen zijn met swatchen. Maar misschien is de kleur wel heel erg mooi gepigmenteerd op de ogen met een base eronder. Ik heb gister nog snel mijn best gedaan om voor deze review een make-up look op tijd te kunnen posten (iets met achter lopen vanwege een hersenschudding).

Het palette heeft echt aan al mijn persoonlijke verwachtingen voldaan. Het idee wat ik in mijn hoofd had (een mooie soft matte blend) vind ik zeer zeker goed gelukt. Ik ben begonnen met de donkerste matte kleur N6. Deze heb ik geblend met de lichtere matte kleur N1 en als laatste heb ik dit geblend met de lichtste matte kleur N3. De laatste bracht echt het mooie ijzige toe aan de look wat ik in gedachte had en blewed my mind away! Ik heb overigens nog een heel klein beetje shimmer van kleur N5 in mijn ooghoek aangebracht. Maar deze is helaas op de foto’s iets weggevallen.

 

 

Wat vind jij van het Essence Ice Ice Baby palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.