Essence make a wish little fish palette [LE]

Het Essence make a wish little fish palette is een van de twee nieuwe limited edition palettes. Helaas komen deze palettes niet naar Nederland maar wilde ik jullie wel graag een review ervan geven. Lees je mee?

 

Essence make a wish little fish palette

Het Essence make a wish little fish palette is een van de twee Limited Edition palettes welke recent zijn uitgebracht. Het was een Sister collab met Catrice dus hun hebben er ook 2 uitgebracht maar het waren vooral deze twee die mijn aandacht trokken. Het palette heeft voornamelijk nude kleuren misschien niet wat je helemaal bij een fish palette zou verwachten maar de vier kleuren rechts voldoen weer wel een beetje aan die verwachting. Het palette kost €5,99 maar komt helaas niet in Nederland uit. Met een beetje geluk zijn de palettes nog wel in sommige winkels in Duitsland/Oostenrijk te vinden. Maar de collectie was vrijwel snel volledig uitverkocht.

 

Essence make a wishEssence make a wishEssence make a wishEssence make a wish

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Breeze, Sun, Freedom, Sand, Paradise en Ocean. De tweede rij bevat de kleuren Dolphin, Coral, Ray, SHell, Wave en Jellyfish. De kleuren swatchen best gemakkelijk maar van de kleur Paradise (matte) uit de eerste rij had ik wel meer verwacht. De twee blauwe shimmers Ocean en Wave vind ik erg mooi en ook de shimmer Jellyfish ziet er waanzinnig uit. Al met al ben ik tot zover best tevreden.

Essence make a wishEssence make a wish

 

Make-up looks

Voor de eerste look heb ik de kleuren Coral en Sun van de mattes gebruikt. Van de shimmers heb ik de kleuren Shell, Breeze en Jellyfish gebruikt. De matte kleuren waren onwijs mooi en goed gepigmenteerd op de ogen.Met de shimmers had ik juist wat meer moeite om ze mooi en sterk erop te krijgen. Voor mijn tweede look probeerde ik een soort fish/dolphine te maken. Of dit echt gelukt is tjah.. Haha maar ik heb in ieder geval gebruikt de kleur Paradise van de mattes en van de shimmers Ocean Wave en Jellyfish. De fish/dolphine is gemaakt met de Cake Liners van Anastasia Beverly Hills/Norvina

 

 

Wat vind jij van het nieuwe Essence palette?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.