Essence mauve it eyeshadow palette

Essence gaat ervoor dit jaar! En dus regent het nieuwe collecties met ook een hoop nieuwe oogschaduw palettes. Ik heb vier nieuwe palettes aangeschaft waaronder de I like to mauve it, mauve it! En dat is ook de eerste die ik ga reviewen. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence I like to mauve it, mauve it!

Het Essence mauve it palette is een van de vier nieuwste Essence palettes. Het palette is fijn en compact en bevat 6 pan oogschaduw. Dit met een goede afwisseling van 3 mattes en 3 metallic shimmers. Je kunt dus een hoop kanten ermee op. Het palette beloofd een longlasting formule en intense pigmentatie, hier ben ik dus erg benieuwd naar. Zoals gewend van het merk Essence cosmetics is het I like to mauve it, mauve it! palette cruelty free en vegan. Het palette is onder andere bij de Boozyshop te koop voor maar €3,49.

 

Essence mauve itEssence mauve it  Essence mauve itEssence mauve it Essence mauve itEssence mauve it

 

Swatches & Make-up look

Op het eerste blik zien de swatches er eigenlijk wel prima uit. De mattes had ik eigenlijk wel iets gepigmenteerder verwacht, maar ze zien er zeker niet verkeerd uit. Mijn make-up look volgt de komende dagen nog. Door een hersenschudding loop ik iets achter met make-up looks!

 

UPDATE!!!  Voor mijn eerste make-up look heb ik de donkerste matte kleur (kleur N5) geblend met de middelste matte kleur (N3). All over lid heb ik de shimmers kleur N4 en N2 met mekaar geblend al lijkt de donkerste kleur N2 op de foto een beetje weggevallen. Dit zag je in het echt wel iets beter! Ik moet zeggen dat ik na deze look toch wel wat meer tevreden ben over het palette dan ik misschien gedacht had! Ik ben ook erg blij dat ik voor de zachte wimpers heb gekozen in plaats van de vollere/dramatischere die ik normaal gebruik. Deze passen namelijk wel erg mooi bij deze look.

 

 

Wat vind jij van het Essence mauve it palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.