In een vorige blog schreef ik over het Essence my beauty nail ritual. Deze blog gaat over de drie stappen die ik gebruik als mijn beauty lip ritual. De drie producten die ik hierbij gebruik zijn een peeling, een masker en een primer.

 

lip ritual

 

Stap 1: My beauty lip ritual peeling

De eerste stap in het my beauty lip ritual is de peeling met shea butter. Met deze peeling verwijder je dode huidcellen en de shea butter erin zorgt voor heerlijke zachte lippen. De peeling is te koop bij oa de Kruidvat voor ca €2,39

 

lip ritual

 

Stap 2: My beauty lip ritual masker

In de tweede stap gebruik je shea butter masker. Het masker heeft een voedende en hydraterende werking en geeft daarnaast een verkoelend effect. Je gebruikt dit masker door het aan te brengen op de lippen en hierna 1-3 minuten in te laten trekken. Het masker wordt snel opgenomen dus afspoelen is niet nodig. Eventuele restanten kun je verder inmasseren. Het masker is te koop bij oa de Kruidvat voor ca €0,99

 

lip ritual

 

Stap 3: My beauty lip ritual primer

De derde stap is de primer met shea butter. Bovendien bevat deze primer ook nog macadamia-olie en vitamine E om de lippen te verzorgen en een SPF 15 om je lippen tegen de zon te beschermen. Zoals de naam al aangeeft is het ook een prima basis om hierna een kleur lippenstift aan te brengen. De primer is te koop bij oa de Kruidvat voor ca 2,39

 

lip ritual

 

Wat gebruiken jullie om je lippen mooi te houden?

Dit artikel bevat producten die ik zelf gekocht heb, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 Reacties

  1. Ik gebruikte eigenlijk ook gewoon de standaard labello of huismerken sticks maar vind een peeling nu toch wel erg fijn. Helpt ook erg goed tegen de velletjes die ik krijg van de kou buiten

  2. Ik wist niet dat er zoveel te koop was op het gebied van lipverzorging. Ik ga snel eens kijken bij de Kruidvat en proberen of het wat voor mij is.

  3. Ik zou mijn lippen eigenlijk moeten smeren, of vochtig houden. Nu zitten er allemaal barstjes in, maar dat kan kloppen, want ik voel mij ook niet lekker.

  4. Je lippen hebben zeker goede verzorging nodig. Ik heb die van mac maar hii is prijzig. Ik ga nu deze ook uitproberen.

  5. Leuk om te lezen, nooit gedacht dat je zoveel kan doen voor je lippen. Ik gebruik Labello en een lippenstick, verder kom ik nooit. Deze producten lijken me echt heel fijn. De primer ook, ik ga toch eens kijken de volgende keer als ik bij het Kruidvat ben!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: