Deze maskerdonderdag bevat eens een ander masker dan een gezichtsmasker, namelijk een nagelmasker. Ik gebruik dit nagelmasker in combinatie met de andere my beauty nail ritual producten: de sugar peeling en de hand creme.

 

nail ritual nail ritual

 

Essence my beauty nail ritual sugar peeling

De laatste tijd gebruik ik steeds meer Gellac, ondanks dat ik al merk dat mijn nagels hier sterker en langer van worden vind ik het belangrijk om tussen de verschillende kleuren door mijn nagels een goede verzorging te geven. De sugar peeling gebruik ik als eerste, de peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en het nageloppervlakte te verzachten. De peeling bevat een zoete amandel olie en heeft een geur van zoete peren. De restanten van de peeling verwijder ik met lauwwarm water.

 

nail ritual nail pee

 

Essence my beauty nail ritual jelly masker

Als tweede gebruik het jelly masker met zoete amandel olie en een zoete perzik geur. Het masker breng ik rijkelijk aan op mijn nagels, terwijl ik het ook licht inmasseer en laat ik ca 5-10 minuten inwerken. Hierna verwijder ik het jelly masker met lauwwarm water.

 

nail ritual

 

Essence my beauty nail ritual Hand crème

Als laatste gebruik ik de hand crème met zoete amandel olie en een bosbessen geur. Dit vind ik de lekkerste geur van alle drie). Ik masseer de hand crème op mijn nagels en goed op de nagelriemen en laat het daarna volledig intrekken. De hand crème droogt vrij snel in en laat geen vettig effect achter. Na deze stappen gevolgd te hebben laat ik mijn handen meestal nog 1 dag rusten voor ik een nieuwe kleur Gellac aanbreng.

 

nail ritual

 

De producten kosten elk ca €2,40 per stuk en zijn te koop bij oa de Kruidvat. Essence heeft ook een my beauty lip ritual met drie stappen, hier verschijnt as zaterdag een review van.

Hoe verzorg jij jouw nagels?

1 Reactie

  1. Ik heb nog nooit gehoord van zo’n producten voor je nagels! Maar interessant klinkt het zeker dus ik ga zeker eens een kijkje nemen hiernaar!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: