Essence blijft een van mijn favoriete budget merken. En wanneer er nieuwe producten uitgekomen zijn probeer ik deze ook altijd erg graag uit. Vandaag in de blog een aantal nieuwe Essence nagel producten. Kom je gezellig meelezen?

Essence hand cream & mask + Essence gloves

Het eerste product van mijn lijstje Essence newest nail products is de Essence hand cream & mask. Dit product zorgt voor een directe behandeling bij droge en ruwe handen, het zorgt ervoor dat de huid weer zacht is door onder andere de toegevoegde Ginseng (chinese wortel). Mocht je het als masker willen gebruiken kun je het masker overnight gebruiken en daarbij de nieuwe Essence gloves gebruiken. De handschoenen zijn overigens herbruikbaar en wasbaar op 60 graden. Helaas kan ik deze beide producten niet meer bij de Boozyshop vinden maar de hand cream & mask was ca €2,70 en de gloves ca €2,50. Gelukkig zijn alle andere producten uit deze resterende Essence newest nail products blog nog wel te koop bij de Boozyshop.

 

Essence newest nail productsEssence newest nail productsEssence newest nail productsEssence newest nail products

 

Essence Nails in Style marble look

Na mijn vorige test met de Essence click & go nails wilde ik ook heel erg graag deze kunstnagels met zelfklevende pads uitproberen. Het set bestaat uit 12 kunstnagels en daarbij 10 zelfklevende pads. Naar mijn mening hadden er van de zelfklevende pads ook beter 12 in kunnen zitten mocht je een keer en misser hebben.

Hoe gebruik je de nagels? Maak vooraf je nagels schoon met een remover. Breng hierna de kleefstrips op je natuurlijke nagel aan en daarna de kunstnagel. Ik had dus weer niet de gebruiksaanwijzing gelezen en heb de kleefstrips op de kunstnagels aangebracht. Dit werkte eigenlijk ook wel prima. Om je nagels weer te verwijderen week je je nagels in een warm sopje met zeep. Ik dacht eerlijk gezegd dat dit een stuk moeilijk zou zijn maar ik vind ze veel beter dan de click & go nails. De houdbaarheid is veel langer, ze lijken beter te passen en zien er ook nog eens super gaaf uit. De Marble look nails zijn nog te koop bij de Boozyshop voor €2,95.

 

Essence newest nail products Essence newest nail products Essence newest nail products

 

Essence Nail & Cuticle serum scrub

Ik vind verzorgde nagels altijd erg belangrijk en in de koudere herfst en winter periode hebben ze wel wat extra liefde nodig. Daar is deze Essence nail & cuticle serum scrub ideaal voor! De scrub bevat onder andere Glycerine, Rozenwater en Aloe Vera. Hiermee exfolieer je je nagelriemen en maak je de oppervlakte van je nagels weer glad. De serum is vegan & cruelty free en voor maar €1,95 te koop bij de Boozyshop.

 

Essence newest nail productsEssence newest nail products

 

Essence Shine Last & Go! N84 Heat is On

De Essence Shine Last & Go! nagellakjes zijn altijd erg fijn wanneer je snel je nagels wilt lakken en graag van kleurtjes wisselt. De nagellak heeft een gel effect zonder dat je een lamp nodig heeft en geeft de nagels een intens gepigmenteerde kleur. De nagellak is zoals gewend van Essence vegan & Cruelty free en ze kosten €1,69 per stuk bij de Boozyshop. Mijn moeder is voor deze swatches even model geweest. De kleur is iets feller oranje dan ik verwacht had, op de swatch is maar 1 laag aangebracht dus wellicht dat twee iets beter is voor deze kleur.

 

Essence newest nail products Essence newest nail products

 

Essence Shine Last & Go! N83 Trust in Me

Het tweede kleurtje welke ik kocht was deze mooie groene kleur welke mij doet denken aan de mooie kleuren die je tijdens de herfst in het bos kan vinden. Hoe breng je de nagellak aan? Zorg er allereerst altijd voor dat je nagels schoon zijn. Hierna kun je de nagels in gewenste vorm vijlen en beginnen met een base coat. Er wordt geadviseerd om van deze nagellak 2 laagjes aan te brengen. En uiteraard ook af te sluiten met een top coat. Ook bij deze swatches heeft mijn moeder even model gestaan. Wij hebben hier maar 1 laagje aangebracht en ondanks dat de kleur erg mooi is, zie je wel dat een tweede laagje nodig is.

 

Essence newest nail products Essence newest nail products

 

Welke nagellak gebruik jij het liefste en waarom?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: