Essence Patch eyeshadow palette

Het laatste palette uit de nieuwste Essence Disney reeks is het Essence Patch eyeshadow palette. Fan van de Disney collecties? Wees niet getreurd! Morgen heb ik nog een review met de drie Essence Disney maxi blush higlighters. En daarna alle drie de Catrice Disney eyeshadow palettes. Kom je voor nu deze gezellig meelezen?

 

Essence Patch eyeshadow palette

Het laatste palette uit deze Essence Disney 2022 reeks is het Essence Patch eyeshadow palette. Het palette doet mij vanaf de binnenkant ook zeker gelijk aan de 101 dalmatiĆ«rs denken. En een aantal bijzondere kleuren erin doen je zeker creatief laten denken. Ik denk dat dit palette ondanks de aantal nude looks die erin zetten toch iets meer voor een bepaalde groep is dan voor iedereen. Ik ben daar zelf helemaal voor want ik maak veel liever creatievere make-up looks dan alleen maar nude make-up looks uiteraard…

 

Essence PatchEssence Patch Essence PatchEssence PatchEssence PatchEssence Patch

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Family Life, Pongo, Lucky, Dalmatian, 101, Scrappy Puppy en Perdita. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Kanine Krunchies, Cruella De Vil, 15 Puppies, Soot, Sibling, Sausages en Abiding Love.

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look wilde ik wat creatiever gaan worden. Natuurlijk denk je met de film 101 Dalmatiers ook aan die zwarte roetpootjes in de sneeuw waardoor ze ontdekt worden. Eigenlijk wilde ik de witte pootjes ook laten overlopen in zwarte pootjes maar ik had helaas geen zwarte cake liner deze komt dus zeker op mijn to buy lijstje! Verder heb ik voor deze eerste make-up look de volgende kleuren gebruikt: Soot (matte), Cruella De Vil (matte) en 15 Puppies (matte). Helaas zag je de witte kleur 15 Puppies helemaal niet zelfs niet met een witte base en na drie verschillende pogingen heb ik het dan ook opgegeven… De andere kleuren waren wel heel gemakkelijk en gepigmenteerd in het gebruik. Wat mij betreft is dit zeker een aanbeveling!

 

Essence PatchEssence PatchEssence PatchEssence Patch

 

Wat vind jij van het Essence Patch eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.