Als ik een skincare product vaak aanschaf (misschien wel te vaak) zijn het wel maskers. Omdat ik nog twee lades vol met maskertjes heb wil ik wat vaker meerdere maskers in een dezelfde blog gaan reviewen. Deze twee maskers zijn allebei van het budget merk Essence.

 

Essence Prime & Last sheet masker

Het Prime & Last masker is een masker met een bubbelend effect. Het masker belooft een hydraterend en reinigend effect en is daarna ook nog eens super leuk om te gebruiken door het effect. Er begint al vrij snel na contact met de lucht (zuurstof) een bubbelend effect te komen. Alleen weet ik  niet of ik het masker voor mijn gevoel verkeerd om op had, dit omdat de bubbels aan de buitenkant verschenen. Ik heb het masker toen nog even omgewisseld maar dit werd al snel onprettig.

Ik heb het masker niet de volledige 15 minuten opgelaten omdat ik het niet fijn vond. Wel had ik het gevoel dat mijn gezicht goed gereinigd was. Maar dit kan ook komen doordat ik een soort dreft afwas gevoel had van dit masker. Ik zou het masker zelf niet meer opnieuw aanschaffen.

 

maskers

 

Essence time to wake up sheet masker

Het masker bevat een rijke formule met onder andere Soybean en Baobab extracten (dit blijkt een soort superfood te zijn) om je huid te hydrateren en te helpen te herstellen en opfrissen na een lange dag en/of weinig slaap. In maar 15 minuten tijd belooft het masker dat jouw gezicht zachter en frisser is en jij lekker wakker bent! Om jou dag nog een extra verfrissende start te geven kun je het masker 1 uur van te voren in de koelkast leggen.

Je gebruikt het masker op een gereinigde huid en laat het masker 15 minuten intrekken. Bij het verwijderen gebruik je zachtjes je vingertoppen om de eventuele restanten in te masseren. Na het gebruik kun je gewoon andere gezichtsproducten zoals gewend gebruiken. Het aanbevolen gebruik is 1 tot maximaal 2 keer per week!

 

maskers

 

Het time to wake up masker is oa te koop bij de Kruidvat voor €1,59 het prime & last masker kon ik helaas online niet meer vinden, of deze nog te koop is kan ik dus niet met zekerheid zeggen. Meer Essence masker reviews lezen? Bekijk dan ook deze wood you love me review nog even terug.

Voor welk masker zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: